VÁNOČNÍ VÝPRODEJ NA CZS - GOTHIC TRIČKA 150KČ/KUS!

 

Ulehčete si předvánoční hrůzy nákupem jednoho z našich gothic triček - pro vaše drahé polovičky, gothrockové tatínky a milovníky černokněžnické ironie je můžete pořídít v jednorázové slevě 150,-/kus!

gothic_rock_triko_nhled

V předvánoční štědrosti vám merchandisová tvář Sanctuary.cz nabízí, jak se po obchodnicku s oblibou říká, opravdovou EXPLOZI CEN...Na závěr roku chceme rozprodejem zbývajícího skladu za symbolickou cenu vyrazit za tvorbou nových designů do roku 2012. Nabízíme vám proto kompletní (a v sekcI CZS Merch aktualizovaný) seznam triček s motivy pro fanoušky gothic rocku, ortodoxně-deathrockového hesla "everyday is halloween" i letní design s gotiky na dovolené v bílé barvě. 

 

Zboží zasíláme pouze na dobírku, za to s bonusem v podobě samolepek a u větších zásilek i některé z našich originálních placek. Všechny naše designy najdete právě v sekci CZS Merch.

 

Objednávat můžete přes email redakce@sanctuary.cz.

 

Do předmětu prosím uveďte "CZS MERCH" - v korespondenčním chaosu by váš email jinak mohl zůstat bez odezvy a vaši drazí bez fešného goth-friendly trika. 

 

 

 

Ulehčete si předvánoční hrůzy s nákupem jednoho z našich gothic triček - pro vaše drahé polovičky, gothrockové tatínky a milovníky černokněžnické ironie je můžete pořídít v jednorázové slevě 150,-/kus!
Zboží zasíláme pouze a jedině na dobírku, za to s bonusem v podobě samolepek a u větších zásilek i některé z našich originálních placek. Všechny naše designy najdete na této adrese. (prolink:  http://sanctuary.cz/czs-merch)
Objednávat můžete přes email redakce@sanctuary.cz, kde se zároveň dozvíte více o dostupných designech a velikostech. Do předmětu prosím uveďte "CZS MERCH" - v korespondenčním chaosu by
váš email jinak mohl zůstat bez odezvy a vaši drazí bez fešného goth-friendly trikUlehčete si předvánoční hrůzy s nákupem jednoho z našich gothic triček - pro vaše drahé polovičky, gothrockové tatínky a milovníky černokněžnické ironie je můžete pořídít v jednorázové slevě 150,-/kus

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.