Zola Jesus si do Meetfactory přijede napravit reputaci

Vystoupení gothpopové víly Zoly Jesus v pražském Matrixu je sice víc než rok za námi, zklamání z něj ale mnohým přetrvává. 4. prosince je čas jej zažehnat.

ZolaJesus1

Na společném koncertu s místy neméně chladnými elektroniky High Places se představí 4. prosince v Meetfactory.

High Places nejsou v našich končinách neznámí – úspěšný koncertní debut absolvovali před třemi lety na Famu Festu, loni na jaře pak rovněž v MeetFactory hráli na Sperm Festivalu. Mary a Rob, původem z Brooklynu - žijící v Los Angeles, spolu hrají od roku 2006. O dva roky později vydali kolekci singlů a EP pod výstižným názvem „03/07 – 09/07“, se kterou se zařadili po boku Handsome Furs nebo Lucky Dragons mezi výrazné hudebně-partnerské „indie pop“ dvojice. Multi-instrumentalista Rob Barber a zpěvačka Mary Pearson kombinují svoje silné stránky tu v experimentální a chladné, jindy odlehčenější byť zasněné poloze. Jejich třetí regulérní deska Original Colors vyšla v říjnu 2011 na značce Thrill Jockey.

Spolu s High Places se pražskému publiku představí také jedna z nejtalentovanějších zpěvaček současné indie scény, Američanka ruského původu Zola Jesus.

Vstup / 290 Kč + poplatky v předprodejích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream.  Na místě 390 Kč.

Otevření sálu 20.30

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.