Podrobnosti k novému DVD Depressive Disorder

Brněnsko-pražská elektronická formace odhaluje podrobnosti svého prvního živého DVD "Insane For You".


Depressive Disorder


Koncert Depressive Disorder, který proběhl 7. května 2011 v brněnském klubu Faval Music Circus a jehož jste mohli být sami součástí, byl zaznamenán týmem Nová Alternativa pod režijním vedením Jana Krumla. Vzniklo tak vůbec první DVD, které nyní již čtyřčlenná formace (Patrik Lev – zpěv; Radim Čáp – zpěv, klávesy; VeNa – bicí pady, klávesy; Ezechiel – kytara) natočila. Najdete tu průřez celou dosavadní hudební tvorbou skupiny, včetně nejnovějšího singlu "Insane", který vznikl jako první počin celé čtveřice.



Depressive Disorder – Insane


Druhou část DVD tvoří oficiální klipy skupiny: Insane (samostatný singl pro rok 2011, režie Nová Alternativa a Michal Lepšík) a TV-Freak (singl z období desky In Depth, režie David „Havran“ Spáčil). V bonusové sekci nosiče se ukrývá rozhovor s Depressive Disorder, kde jsou zodpovězeny netradiční otázky, díky kterým se fanoušci můžou dozvědět něco málo ze zákulisí natáčení DVD, tvorbě kapely, niterních pocitech, postojích atd.

DVD Depressive Disrder "Insane For You" vychází 11. listopadu 2011 u kladenského labelu Monopolrecords. Lze ho předobjednat přímo u Monopolrecords nebo na e-shopu PopoNaut, kde bude v distribuci pro zahraničí.

Živě můžete kapelu vidět třeba zítra na bratislavském Inductiv festivalu.

Tracklist:

1 Human Depression 2011
2 Rotten
3 Genocide
4 Reality
5 Messenger
6 She Said
7 Apology
8 False Regret
9 Ultima Ratio
10 Insane
11 On The Ground
12 Blasted
13 Near To Death
14 Slave
15 Total Chaos
16 Silent Killer
17 Interview With Depressive Disorder
18 Video: TV-Freak
19 Video: Insane

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.