Krátký report z Wave Gotik Treffen - neděle

Poslední festivalový den je před námi. Díky Letnicím, které v Německu ctí dnem volna, nás na Wave Gotik Treffen čeká po perné neděli poslední mocná dávka živé žánrové muziky.

 

WGT_-_logo

 

Včerejším koncertem si kolega Nephilim splnil svůj sen - vidět Fields Of The Nephilim živě. Vymýšlíme mu tedy novou přezdívku ;). To ale nebyly jediné zaznamenáníhodné okamžiky včerejšího programu. Nadchnuli Rezurex, příjemně překvapil neofolkový bard Backworld, masivní kotel pod pódiem rozpoutali Pouppée Fabrikk, ale i Alter der Ruine nebo Esplendor Geométrico.

A co nás čeká pátý(!!!) festivalový den? The Misfits, Hocico, Lustmord, Nitzer Ebb, jediní čeští zástupci Luno, Mephisto Walz, The Legendary Pink Dots, The Beauty Of Gemina, Dive, .... mám ještě pokračovat?

Rozhodně vás už teď můžeme navnadit na nejrozsáhlejší fotoreport, který pomalu budují naši pilní fotografové. Ostré tužky zbytku z nás už pomalu formulují základ vícedílného reportážního seriálu. Počasí stále nesesílá žádné přeháňky. Den to snad ještě vydrží .... když už je ten státní svátek ;)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.