Lost Signal dluží čtvrt milionu dolarů za péči o své miminko. Můžete mu pomoci

Co byste dělali, kdyby šlo o vaše dítě? Zaplatili 250 000 dolarů? I takové otázky se někdy objeví na hudební scéně, o čemž by mohl Charles Rehill z elektronického projektu Lost Signal povídat....


lostsignal_eric_rehill


Charles se svou ženou letos očekávali první přírůstek do rodiny. Chlapeček se narodil zdravý, ale předčasně a proto potřeboval speciální péči. Ačkoliv Rehillovi platili téměř tisíc dolarů měsíčně za zdravotní pojištění, pojišťovna nakonec odmítla částku za inkubátor, vyšetření, péči a další položky uhradit, čímž přenechala novopečeným rodičům velmi nepěkné překvapení – účet na 250 000 dolarů. Ano, čtete správně, čtvrt milionu dolarů, tedy zhruba 4 250 000 Kč.

Proto se manželé za pomoci kamaráda Toma Sheara z Assemblage 23 obrací na všechny fanoušky, kteří mohou jakoukoliv finanční částkou pomoci k vyřešení této situace. Přidáváme se proto s pomocnou rukou k naším zahraničním kolegům a šíříme toto volání i do Čech. Přispět malému Erikovi a jeho rodičům můžete prostřednictvím této aplikace Chip-In.



Zdroj: Side-Line.com (If it were your child, what would you do? Pay the $250,000 bill? Here's what happened to Charles Rehill of Lost Signal)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.