Edge Of Dawn novým klipem vyprávějí skutečný příběh

"Anything That Gets You Through The Night" byl neobvyklý název druhého alba Edge of Dawn, spolupráce mezi producentem Mario Schumacherem a zpěvákem Seabound a profesorem psychologie Frankem M. Spinathem. Vyšlo na konci května loňského roku a sklidilo chválu odborného tisku a fanoušků po celém světě.

 

Edge_Of_Dawn


Jeden z vrcholů alba je kousek Lucid Dreams, pro který duo natočilo počátkem tohoto roku 2011 video. Frank vysvětluje příběh, který za skladbou stojí: "Během mého amerického turné se Seabound a Iris na jaře roku 2008 jsem slyšel spoustu různých příběhů, některé z nich opravdu šílené. Jeden z nich mi přišel tak fascinující, že jsem jej zpracoval do textové podoby skladby Lucid Dreams. Tady ve zkratce je: Jeden můj přítel se bavil v klubu a byl osloven dvěma atraktivními dívkami, zda by je nedoprovodil na soukromou party. Takto ve třech nastoupili do auta, které přistavil neznámý řidič. Po krátké jízdě beze slova přistoupila do auta tichá postava v mikině s kapucí na hlavě. Po delší cestě skupina dorazila na místo. Nikde ani živáčka, pouze pustý a osamělý dům. Zde se už můj přítel začal vážně obávat o své zdraví, a došlo mu, že se mohl stát pěšákem v nějakém spiknutí. Nakonec se mu podařilo uniknout přes okno v koupelně, kam byl únosci uzamčen a v nedalekém kukuřičném poli se před nimi skrýval až do svítání.“

Vizuální interpretaci příběhu Edge Of Dawn od amerického režiséra Steffana Schulze ke skladbě Lucid Dreams si prohlédněte níže.

Edge Of Dawn - Lucid Dreams

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.