Navštivte brněnskou Tim Burton's Night

Brněnská scéna v současné době zažívá absenci pravidelných akcí. O to vřeleji pak brněnské publikum přijímá nahodilé parties, jak tomu bylo např. před několika dny u Repo! Night. Podobná akce je naplánována do RC Brooklyn na pátek 20. května, tentokrát bude večer věnován Timu Burtonovi a jeho tvorbě. Pokud tedy patříte k jeho fanouškům, zkuste se převtělit do některé z oblíbených postav z jeho filmů a užijte si Tim Burton's Night, party ve stylu Sweeneyho Todda, Beetlejuice, nebo Nightmare Before Xmas!

Vstupné na akci je 70,- Kč (bez kostýmu 100,- Kč). Další informace najdete na Facebookovém profilu akce.

 

tim_burtons_night

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak za co jdete? Nasel jsem na netu z Burton parties jen tohle: http://farm1.static.flickr.com/44/150118291_43f417f0b7.jpg
Neda sa najst niekde flyer alebo info, okrem facebooku?
Tady by jeden byl, ale je to z Quezon City:D http://farm4.static.flickr.com/3562/3555961317_ca8543e435.jpg ....myslim, ze kuci jeste nemaj letak vyrobenej, ale jak bude, jiste se tu objevi;)
Jasne, no lebo chcem to potom spropagaovat aj na fore www.slovakgothic.eu<br /><br />Rad pridem, vyzera to na zabavnu akciu, co sa tyka kostymu najlahsie sa da zmaknut asi Sweeney Todd ale mozno este nieco vymyslim :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.