Pražský Matrix ve středu ovládne vyfešákovaný visual key koncert

Kohaku Music vás zve na koncert skupiny Guild, který se uskuteční 13. října v klubu Matrix na pražském Žižkově. Kapela Guild navštíví Prahu v rámci svého turné po střední a východní Evropě.

Japonská rocková hudba plodí kapely zvučných jmen a řady fanoušků narůstají závratným tempem. Kapela Guild je nebroušený diamant, objevený ve sklepích prastarého vládního města japonské říše Kjótu. Ryuichi, Yoshihiro, Takuma a Koichi spojili své nadšení pro hudbu, aby ji představili v té nejzářivější formě. Právě jejich mládí a originalita způsobily přeměnu z grafitového polotovaru v nejcennější klenot. To je Guild: nádherná kapela stylu visual kei, revoltující proti povrchní a snobské společnosti. Yoshihirovy kytarové riffy jakoby metaly blesky a podbarvují unikátní vokál aristokratického Ryuichiho.

Nadšení členů Guildu nyní nabralo na síle. Zvuk kapely zachytili na novém albu "Gilded" a jsou připraveni zaútočit na dosud nepoznamenaná území Evropy. V rámci svého podzimního turné navštíví třináct zemí. V České republice se vystoupí 13. října v klubu Matrix na pražském Žižkově.

Vstupenky lze zakoupit na pobočkách sítě Eventim nebo on-line na stránkách http://www.eventim.cz/ nebo na stránkách Kohaku Music http://www.kohakumusic.com/ (platba pomocí PayPal).

 

guild

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.