Děsuplní The Crimson Ghosts přichází do Čech

The Crimson GhostsV pondělí 13. září proběhne v budějovickém klubu Velbloud horrorpunk/rock'n'roll/gothic večírek (nejen) pro všechny zvrhlé zombie za účasti německých The Crimson Ghosts.







Jihočeský kraj bude zanedlouho obcházet hrůza - hordy podivných individuí s vizáží jako by utekli z hollywoodských nočních můr se budou promenovat Českými Budějovicemi. A jejich cíl? Klub Velbloud, který se na jeden večer stane svatyní horrorpunku! 

The Crimson Ghosts (Německo)

Ghoulové, zvrácení masoví vrazi, zombies, horda nemrtvých monster...Sodoma Gomora! Tahle čtveřice vylezla ze zatuchlých kobek pod Dómem v Kolíně nad Rýnem a vydala se na svoje nesvaté tažení napříč Evropou. The Crimson Ghosts (pojmenovaní podle kultovního seriálu "The Crimson Ghost" z roku 1946) patří k nejvýraznějším a nejrespektovanějším kapelám svého žánru. Jejich mix tvrdých kytar, "danzigovského" zpěvu a nechutně chytlavých melodií, doplněný promyšlenou "hnusáckou" image, je vynesl do horrorpunkového neb...pekla.

Pořadatelé Vikked Zed tak mají tu čest pohostit tuto sebranku vyvrženců pekla i v českobudějovickém klubu Velbloud na jediném exkluzivním koncertě v Čechách. Lahůdka a povinnost pro všechny fans Misfits, Blitzkid a podobných formací!



The Crimson Ghosts - Unleashed


Unholy Preachers

Na české horror scéně byste těžko hledali jinou bandu, která by se lépe zhostila role předskokana Crimson Ghosts než Unholy Preachers - pohrobci Phantoms on Fire pod vedením Davida Unholy. Kapelu dali dohromady na podzim 2009 a podle vlastního vyjádření se zabývají „texty o lásce, násilí, sexuálních deviacích, ufonech a jiných tématech rutinního života." Před nedávnem se prohnali Velbloudem na Pátek 13. party a uvedli se víc než dobře.

A pro ty z vás, kteří ještě nebudou mít dost, nastoupí místní hrobník DJ Lou Bo$$ a nepustí vás, dokud naposled nevydechnete. Jak říká Vikk z pořadatelského teamu: "Tohle bude mejdan jako řemen, takže milánkové...zmalujte si ksichty, roztrhejte si hadry, vyválejte se v bahně a v krvi, rozsápejte pár neviňátek, posilněte se pár mozkama a koukejte naklusat - to je ROZKAZ!"

The Crimson Ghosts (D), Unholy Preachers + DJ Lou Bo$$
České Budějovice, Klub Velbloud (U Tří lvů 4)
13. září 2010 (start 20:00)
Vstup: pouhých 100,- Kč


The Crimson Ghosts

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.