Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave?

Není na tvrdé elektronické scéně vlivnější kapela z Kanady (snad kromě Front Line Assembly) než Skinny Puppy. Chroničtí překračovatelé hranic v hudbě i v životě jsou už dekádu po klinické smrti a připravili k vydání novou desku "In Solvent See". Ještě než ji kvůli finančním problémům SPV vydají, zavítají se svým temným divadlem do Prahy. A to byl také důvod, proč jsme se telefonicky spojili s klávesákem cEvinem Key a pořídili s ním exkluzivní rozhovor.

Ten bude středobodem stodevátého dílu pořadu Dark Wave, který mimo rozhovoru nabídne i aktuality z táborů [:SITD:], Hurts, Apoptygma Berzerk, Vanessy nebo The Moon Lay Hidden Beneath A Cloud. V Démantu oslavíme narozeniny bubeníka All About Eve Marka Price, představíme si ukázkami nové desky Bloodsucking Zombies From Other Space a The Dead End Guys a na závěr vás pozveme na páté pokračování večírku Prague Gothic Treffen.

To vše a mnohem víc na vás čeká ve vysílání Radia Wave ve středu 11. srpna od desíti hodin večer. Živé vysílání radia Wave můžete na internetu naladit zde. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na stránkách radia Wave.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.