Serveru Myspace hrozí zánik, využijte současných novinek k poslechu zdarma

Fenomén Myspace, který pomohl k rychlé popularitě nemalému počtu alternativních kapel a posluchačům nabízel bohatou nabídku nových hudebních objevů, pravděpodobně skončí. Mediální gigant News Corporation, současný vlastník této sociální sítě, se potýká s finančními problémy plynoucími z jeho provozováním. Měsíční poplatky, které údajně činí až 20 milionů dolarů, společnost plánuje vyřešit zpoplatněním této služby. Již nyní ale není těžké odhadnout, jaký osud Myspace čeká v případě, že bude připraven o jeho stavební kámen -  streamování zdarma.

 

myspace

Jelikož zdroje přinášející tuto nemilou zprávu hovoří o jejím naplnění jako "velmi brzkém", nabízíme vám možná jednu z posledních novinek k poslechu. 

 

Předáci německé elektroniky Project Pitchfork zde odhalili další ze skladeb k chystanému albu "Continuum Ride".

Skladbu "Endless Infinity" si můžete poslechnout na www.myspace.com/projectpitchfork. O první ochutnávce z desky a videoklipu "Beholder" jsme vás informovali v této novince.

 

Zdroj: www.side-line.com, www.techcrunch.uk 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No co, jedna soc. síť zanikne, vznikde jiná nebo dosavadní uživatelé MySpace nakrmí svou prací nějakou už existující síť a novej fenomén na sebe jistě nenechá dlouho čekat.<br />Takže zas tak černě bych to neviděla. :cheer:
uh, to snad ne. pekne nemila zprava.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.