18.5.10: Tretí H-art Beat už tento víkend v Trnave

Vzhledem k naší čím dál intenzivnější spolupráci se slovenskými kolegy (za kterou jsme samozřejmě moc a moc rádi) se na našem webu budou čas od času objevovat i slovenské zprávy ze scény. A protože si myslíme, že i přes rozdělení republik patří Slováci stále mezi naše bratry, nenašli jsme důvodu, proč bychom tyto novinky měli překládat do češtiny. Ostatně, slovensky u nás (jak doufáme) stále rozumí drtivá většina populace, a pokud ne, aspoň se pocvičí. Takže nech sa páči!

 

V trnavskom ART klube sa v sobotu 22.5.2010 uskutocni akcia pre priaznivcov EBM / industrialnej hudby. Tretie pokracovanie akcie H-Art Beat, kde KIFOTH predstavuje Trnave aktualnu tvorbu a dava priestor na hostovanie zaujimavemu hudobnemu telesu. Tento krat je to Sumpersky elektro-industrial Akimbo.

Afterparty v rezii bieloruskeho DJ Knupepel aus den Sack
Minska undergroundova scena ho rozpoznava ako industrial / dark breakcore DJa. Do Trnavy prichadza so setom podporujucim letne megakoncerty FLA, Skinny Puppy na Slovensku a koncert KMFDM u susedov.

Na H-art Beat vol.3 bude okrem koncertov KIFOTH a Akimbo krst noveho CD "Violence Corporation" od KIFOTHu a teda aj CD predaj oboch skupin.
pozn.: v predaji budu vsetky KIFOTH tituly za velmi dobre ceny.

 

h-art_beat_vol.3

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.