23.8.09: Carpe Noctem podruhé v Brně

Druhé pokračování brněnské akce s názvem Carpe Noctem se uskuteční v sobotu 7.listopadu v Metro Music Baru. Na programu večera bude vystoupení slovenské L'ahké Múzy, pražského kvarteta Tear a gothic popových Jerusalem.

Více informací najdete na MySpace profilu akce.

 

carpe_noctem_2

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To bude zas ovina ... :lol: <br />Bubu deti rulez!!
Edit: "picovina" :D
to ano kapely nevedi asi do ceho jdou :lol:
Proč by měla? Nikdo vás nenutí, abyste tam chodili, ne?
Jojo vřím že vy jste určitě otřelí machři z nafrfněné elity nadlidí.Tohle byla jedna z nejlpších akcí na kterých sem byla a bubu dětí tam bylo desetkrát míň nežna těch ostatních ekšns.Tak nevím co řešíte.Menzes s váma.
Zajímalo by mne co bude v tombole..
Nalepky Cavern :lol:
:D V tombole bude obří dort s Lahkou můzou uvnitř
F.F.F. jak to mohla byt jedna z nejlepsich akci na kteryh jsi byla kdyz to jeste nebylo?
Páč sem byla na pvní ty vtipálku.
"F.F.F -> Tohle byla jedna z nejlpších akcí na kterých sem byla a bubu dětí<br />tam bylo desetkrát míň nežna těch ostatních ekšns. "<br /><br />:woohoo: :D ...<br /><br />vID. --> [url]http://www.cavern.cz/images/rsgallery/display/P1030155.JPG.jpg[/url]
F.F.F. to zřejmě myslela tak, že pokud na akce chodí 200 lidí, tak tady jich bylo jen 20 :D
smím se na něco otázat?Co je na těch lidech bubu?Pokud se řídíte jen podle vzhledu je to povrchní a ubohé.Pokud ty lidi znáte a mluvili jste s nimi pak nechápu co je na nich bubu.
Ontar: k vyjádření vlastního názoru máš sice právo, jako všichni tady, ale zesměšňování je věc druhá. <br />Ono se to lehce kecá, ale asi nevíš, kolik je kolem toho práce, že? Jinak bys nic takového nenapsal. <br />Další věc je, že akce má VELICE slušný lineup a schopné pořadatele, co bys na tom chtěl pokazit?<br />Na prvním Carpe Noctem byl později problém si i sednout, lidí přišlo dost a zúčastněným se tam líbilo. Byl si tam snad, nebo je tvůj názor ovlivněný tím, co sis někde přečetl, hm? B) <br />Bubu děti chodí na spoustu dalších akcí a vyhánět je nikdo nemůže. Třeba se tam příště pozve nějaký metal, to teprve bude B.B.B<br /><br />Llew: kdo ví ;-)
Ježíš, vy jste všichni tak in a kůl, až si říkám, že si na vás každý velmi snadno zvedne sebevědomí...
Misha: To není moc velká reklama... ("kdo ví") Ale já budu mít tou dobou stejně dost stresu se školou..
Llew: Ale já sem nejdu dělat nikomu reklamu, já nemám ponětí, co bude v tombole :lol: Tohle mají na starosti organizátoři :-)
Tak takhle debilní diskuzi, už jsem dlouho nečetl.Vlastně ani nerozumím o čem se tady bavíte...
Me by spis zajimalo, kdo se ujme ty ligtshow - snad jina skupina nez se pokousela o ty neonovy tanecky na GP Brno, protoze prizvat si neco takovy na akci je dost kontraproduktivni ...nicmene googlil jsem po ruznejch odnozich lightshows a napr. tady je videt, ze se s tim da udelat opravdu hodne efektivni spestreni vecera: http://www.youtube.com/watch?v=BdhhUAZHNi8&feature=related

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.