12.8.09: M'era Luna skončila, těšte se na listopadový Plage Noire

Během minulého pátku a soboty navštívilo areál festivalu M'era Luna, který se konal v Hildesheimu nedaleko Frankfurtu, přes 23.000 návštěvníků. Na letošním ročníku vystoupili např. The Prodigy, Apocalyptica, Nightwish, Welle:Erdball, Tyske Ludder, Alexander Veljanov, The Birthday Massacre, De/Vision, nebo Subway to Sally.

M'era Luna se v příštím roce znovu vrátí. Organizátor akce (Scorpio) zveřejnil také podrobnosti ohledně nového indoor festivalu, který se uskuteční ve dnech 13. a 14.listopadu 2009. Ponese název Plage Noire a bude se konat v areálu Weissenhäusser Strand u Baltského moře.

Na akci by mělo vystoupit 20 interpretů, prozatím jsou potvrzeni ASP, Apoptygma Berzerk, Blutengel, Anne Clark, Client, And Also The Trees, In The Nursery, Kirlian Kamera, Rabia sorda, Solitary Experiments a The Cyberchrist Project. Vstupné a ubytování začíná na 99 Euro.

Weissenhäusser Strand je obrovský resort nedaleko Lübecku s hotelovými pokoji, apartmány, restauracemi, nočními kluby, lázněmi, aquaparkem atd.

 

rabia_sorda_duo

Rabia Sorda

zdroj: ReleaseMagazine.net (M'era Luna over, Plage Noir in November).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.