13.5.09: Dave Gahan hospitalizován - turné Depeche Mode v ohrožení?

Řečtí fanoušci Depeche Mode se včera v Terra Vibe Parku blízko Athén na večerní show těšili marně. Přes 30.000 přítomných muselo vyslechnout zprávu, že vystoupení je zrušeno z důvodu onemocnění Davida Gahana.

"Můj přítel, který je členem předkapely Puressence, mi volal a říkal, že Dave byl odpoledne v pořádku a Martin se už převlékal do svého jevištního kostýmu, takže to vypadá na opravdu rychlé rozhodnutí. Přítel zůstal zabarikádovaný v backstage, dokud se dav neuklidnil" říká uživatel YouTube robrumbell.

Po oznámení následoval řev publika a od rozvášněných fanoušků na pódium létaly láhve, nicméně se vše obešlo bez větších incidentů. Podle prvních zpráv měl Gahan bolesti žaludku a také střevní potíže a momentálně je podrobován vyšetření v nemocnici blízko řecké metropole. Není jisté, zda bude kapela schopna pokračovat v turné, jejich další vystoupení má proběhnout 14.května v tureckém Istanbulu, následováno 16.května v rumunské Bukurešti. Gahan 9.května oslavil své 47.narozeniny.

Zde je prohlášení organizátora koncertu ze včerejšího večera a reakce rozvášněného publika:

 

 

zdroj: Side-Line.com (Dave Gahan hospitalised - Depeche Mode tour schedule jeopardised?).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

chudak maly :sad:
jojo, sračka je prevít,kdo ví co kde sežral. <br />no snad se to celý nějak uklidní a těch pár koncertů co máme naplánovaný se nezruší. <br />Nějak je při tomhle turné provází pech :-(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.