Moonlight Mayhem fest

Staňte se součástí zvrácené rock and rollové oslavy Halloweenu v Praze...


Zdroj: CZ Sanctuary, Moonight Mayhem Fest

V návaznosti na úspěch minulého ročníku festivalu Moonlight Mayhem vypouští Bat Country Booking znovu stvoření noci k temným hrátkám v měsíčním světle.

Moonlight Mayhem, jediný festival ve východní Evropě zaměřený na žánry horrorpunk, psychobilly a gothic, proběhne během Halloweenového víkendu v Praze. Na dvounoční akci se představí mezinárodní line-up zachycující nejrůznější polohy "dark" a "horror" hudby. Ačkoliv jsou tyto hudební žánry podobně ovlivněny tématikou smrti, monster, a věcí přesahujících hranice lidského chápání, každý z nich je prezentuje osobitým způsobem. Moonlight Mayhem tak hledá cestu k propojení těchto stylů a jejich příznivců alespoň na jeden víkend plný ďábelsky skvělé hudby.

Festival začíná v pátek 31. října vystoupením dvou kapel a Halloweenskou party v kostýmech. První ze skupin, polští Splendor, spojují vizuálno se zvukem, čímž na živo vytvářejí koncertní i divadelní zážitek zároveň. Tradiční glam se zde setkává s moderními vlivy například Marilyn Mansona. Druhou formací večera bude slovenská deathrocková legenda The Last Days of Jesus. Tahle partička platí již patnáct let za jednu z nejzásadnějších kapel na temné scéně v celé východní Evropě. Živá prezentace a agresivní zvuk přinesl The Last Days of Jesus uznání nejen na deathrockové a gotické scéně, ale i mezi punkery či milovníky psychobilly. Následná taneční afterparty probudí mrtvé těmi nejděsivějšími melodiemi, které kdy strašily na parketě.

Sobotní večer odstartuje věkově i působením nejmladší pražská psychobilly smečka The Rocket Dogz, kterou vystřídají hell-rockeři Phantoms on Fire. Poté pustí divákům žilou děsivě kýčovité (či kýčovitě děsivé) skotské monstrum Karloff, následované strašidelnými, kostmi chřestícími surfery Zombina and The Skeletons (UK). Ty přepadne italské psychobilly Evil Devil, známé pro svůj tvrdý zvuk, charisma zpěváka AngelFace a vypečenou předělávkou Madonnina hitu "La Isla Bonita". Jako hlavní host večera vystoupí horrorpunková hvězda Blitzkid (US), která se po roce od svého koncertu s legendou The Damned opět vrací na místo činu. Energická show a chytlavé písně získaly této americké trojici fanoušky z celého světa a obdiv mnoha kapel, které se marně snaží styl Blitzkid napodobit.



Moonlight Mayhem Fest 2
31. října - 1. listopadu 2008 (pátek 20:30, sobota 19:30)
Praha, Matrix klub (Koněvova 13)
Vstup: 250,- Kč pátek / 280,- Kč sobota / dvoudenní vstup 450,- Kč (předprodej Ticketpro, Nosferatu a další)
V pátek pro každého návštěvníka v kostýmu nášivka zdarma!

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ma uz nekdo promysleny v jakym kostymu se dostavi??? Napadlo me, ze bych mohl jit za Ezeho...je to dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad? :D
My dorazíme v sobotu, na Zombinu... yeeeah :-) :-)
Peasant: hehe řekl bych , že je to dobrý nápad , ale nevím jak na to bude rákovat Ez :-D <br />Jinak já bohužel nedorazím.... :-(
*reagovat
kyz budu, tak zase budu vojak.
nevim ja to asi teda budu kazit ale jestli se dostavim tak teda v civilnim no.... nejakej ten partykaz se holt vzdycky najde 8-)
já bych se rád dostavil v nějakym šílenym kostýmu, ale teď nějak nejsou finance :P
kdyz mi to nekdo zacvaka tak pujdu za kacera donalda klidne :D:D
[1] Nebo jakej je to napad? =D......pod se mnou za nosice vody =D... :-D
a to na oba dva dny, raději se netěším, když se těším, většinou to dopadne naopak :-( ;-)
[9] a nechcete jít raděj za nosiče piva? To by jistě mnoho účastníků akce velice ocenilo :-D
ZHAVA NOVINKA! V sobotu na programu pribyli Carlos a jeho vyjici kohoti, takze pokud vas mrzi, ze zanikla kapela Bad Tones, muzete si ji castecne uzit v ramci tohodle projektu :-)
Paesante myslím, že to bude nejgeniálnější kostým večera xDDD<br />Já jsem si koupila růžový křidélka tak půjdu za vílu. mwahahaha.<br /> 8-)
mám problém, vstupenka se mi velice nešikovným způsobem při hledání jiného lístku odtrhla od toho lístku na moonlight m.fest, ale obojí má vzadu stejné číslo, takže nemám se čeho bát?????? :-?
Fotky: http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-94.html A nekolik od Fans: http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-97.html , http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-95.html

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.