Výlet na Independent fest - uzávěrka se blíží!

Jenom stručná připomínka a instrukce pro vážné zájemce...(tak stručná, že si ani obrázek nezaslouží...)


Zdroj: CZ Sanctuary

Vážení přátelé, varšavský Independent fest (17. - 19. října 2008) se blíží, a jelikož čtrnáct dní uteče jako voda, máte posledních pár dnů na to udělat své finální rozhodnutí, zdali se této taškařice zúčastníte.

Pro ty, kterým utekl tento článek jenom stručné shrnutí základních organizačních věcí:

  • Lístky bychom měli mít za předprodejní cenu kolem 50 Euro (cca 1.200,-)
  • Cesta tam i zpátky vlakem (nevyplatí se pronajímat autobus, navíc hromadné slevy jsou značné) z Prahy, přes Pardubice, Olomouc, Ostravu až do Varšavy - (tam a zpět za 1063,- Kč, pokud se daji dohromady skupinky po šesti lidech / 1393,- pokud se šestice dohromady nedá a dotyčný má zákaznickou in kartu CD / 1604,- Kč pokud dotyčný kartu nemá a nebude si jí chtít před jízdou koupit)
  • Odjezd vlaku z Prahy, hl.n. v patek 17.10. v 10:06 EC 107 Praha, příjezd v 18:40 do Varsavy Centralnej (8.5 hodin primy vlak). Odjezd vlaku z Varšavy v ponděli 20.10. v 6.00 EC 103 Polonia + R 624 Vsacan, příjezd na hl. n. v 15:19 (9.2 hodiny s prestupem v Přerove). Druha možnost je ve Varšavě přespat ješte třetí noc a jet v 9:10 přímým EC Praha, příjezd v 18:00. To ovšem samozřejmě znamená další peníze za ubytování.
  • Spaní na 2 noci v dvoulůžkových pokojích v hotelu u klubu Progresja (700,- Kč)
  • Celková cena pro jednoho je tedy v optimálním případě cca 3000,- Kč + złoté na MHD ve Varšave, jídlo a hlavně pití s sebou
  • Mezi kapely, které vystoupí, patří Project Pitchfork (D), London After Midnight (USA), Das Ich (D), Clan of Xymox (NL), Mesh (UK), Emilie Autumn (USA), Frank The Baptist (USA), The Last Days of Jesus (SK), Psyche (CAN), Noisuf-X (DE), Ashbury Heights (SE) a celá řada dalších..

Vážní zájemci se račte hlásit našemu zahraničnímu koordinátorovi na email mi@rage.cz (klidně i do kopie redakce@sanctuary.cz) s předmětem "Výlet na Independent festival" a to

!!! do pondělí 6. října 2008 (21:00 hodin) !!!


Mirage podle toho bookne patřičný počet míst v hotelu a lístků. Pokud někdo ve Vašem okolí chtěl jet, upozorněte ho, prosím, na tento článek a především na deadline objednávek. Kdo pošle objednávku pozdě, bude mít pravděpodobně smůlu.

Díky za pochopení

CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

nechce me nekdo zasponzorovat ?
už se moc těším(e) . <br />o to víc že nakonec dopadly všechny tři dny :-)
:-D ;-)
[3] dobře tak těšíme <br />no jsem zvědavá jestli se posbíráme aspoň na jednu vlakovou šestici :-)
Ja to vzdavam, i se zbytkem zlotych z CP by me to financne vydrelo a radeji to postupne poutracim za drinky na vsech akcich co cekaj na podzim Prahu. CoX uz jsem videl, Das Ich - London aM.- NoisufX a castecne i Frank byli na WGT, Emilie bude predtim v Praze a zbytek me nevytrhne :-)
jestli si tohle rekne kazdy tak jich nakonec nepojede ani tech 6 :-D
no doufám, že nás jen šest nepojede....? nemáte někdo tušení, kolik je nahlášených lidiček..? 8-O
[7] čert ví když si teď taky odpadl :-( . škoda no co se dá dělat..
No upřímně, já vím zatím jen o Siouxsie, tak uvidíme, jeslti se někdo neozval jenom Miragovi, protože ve třech nebo čtyřech se ten výlet snad ani nevyplatí :-(
Já se mu ozval dnes ráno, snad mu to došlo...
Já jsem mu psala v pondělí, a pořád čekám, co a jak. Vzhledem k tomu, že jsem ve škole do večerních hodin, a mám na počítač tak 3 hodiny denně, tak bych ráda věděla, jak to je, abych něco neprošvihla.
To by se nás šest posbírat mohlo :-) tak doufejme..
Doufam, že na to Mirage nezapoměl :D Já jen že mě kamarádka lanaří k návštěvě Moravy, tak bych nerada odřekla, než budu vědět, na čem jsem :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.