Dead Dolls Disco již tuto sobotu

V sobotu 21. června roztančí brněnský Brooklyn hudba nejen pro mrtvé panenky...


Jelikož první půlka roku 2008 byla na brněnské akce "dark" scény poněkud skoupá, rozhodli se pořadatelé Dead Dolls Disco dát jejím příznivcům šanci na vyžití. První ročník akce běžně zkracované jako DDD představí DJ sety zaměřené na pestrou škálu temných žánrů v rozpětí od oldschool gothic rocku přes horrorpunk a psychobilly až k tvrdým electro projektům.

Mimo jiné se můžeme těšit na interprety jako: All Gone Dead, Angels and agony, ASP, Bauhaus, Blutengel, Clan Of Xymox, Colony5, Covenant, Deathstars, Deine Lakaien, Depeche Mode, Diary of Dreams, Frank The Baptist, Horrorpops, Joy Division, I Am X, Lacrimosa, Lola Angst, London After Midnight, Mortiis, Nick Cave, Nim Vind, NIN, Psyclon Nine, Robots In Disguise, Sara Noxx, Scary Bitches, Siouxsie & The Banshees, Snakeskin, Spiritual Front, The 69 eyes, The Cruxshadows, The Cure, TLDOJ, The Sisters Of Mercy Umbra et imago, Unheilig, VNV Nation, Voltaire, Zombie Girl, Zombina and the skeletons a mnoho dalších.

Za pouhých 40,- Kč se můžete bavit od sedmi hodin večer až do ranního kuropění, nebo do doby kdy se znavení umrlci navrátí zpět do svých hrobů.

Přijďte rozhýbat své zpráchnivělé kosti na Dead Dolls Disco!

Dead Dolls Disco
21. června 2008, 19:00
Brno, Brooklyn Rock Club (Bašty 415/6)
Vstup: 40,- Kč

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nemohlo by se něco podobnýho uspořádat o prázdninách v Praze? :sad:
těším se :-)
[1] Neboj se nic, samozřejmě bude třetí Prague Gothic Treffen v srpnu. ;-) Více se dozvíš z připravovaného článku....ale dost spamu, je to jen odpověď na otázku, DDD rozhodně vypadá jako akce, kterou by si bylo škoda nechat ujít 8-)
jj díky Bohu, že se tu něco takového konečně děje! :-)
[3]Díky Ezi , těšíme se na vás :-D
..jo tohle me mrzi..ale mam zavery zkouskovyho, zel nedostanu se, nenafotim :sad: Ale drzim palce, at to dopadne!
hele, Blackeye... nerikej hop atd... ale tak uvidime...
oooo objevim se:-) :-)
[6]To je škoda..ale spíš ať tobě dopadne dobře to zkouškové ;-) však takových akcí ještě bude :-)
Tak nevim, kámoška tam se mnou asi nepujde, protože ve Zlíně budou natáčet film, navíc já jdu den předem na technopárty v Brně, takže budu asi grogy
[10] čím to je,že Ty jdeš vždycky někam jinam ;-)
[10] Čím to je,že Ty jdeš vždycky někam jinam. ;-)
budu tam :-)
Taky držim palce. Měl jsme v plánu přijet, ale kamarádova svatba je přednější.
[11] poslys, a ty dorazis?? To mas kousek vcelku...:-)
Bob: Tentokrát je to fakt kvůli kamarádce. Ona je pracovně vytížená, filmařina je halt dřina. Mohla bych jí zkusit přemluvit, že když to je večír, tak by tam mohla jet :-)
S těma fotkama nebude problém, jelikož budu následně psát reportáž na cavern.cz něco nafotit musim:-)
[14] Věř mi rád bych,ale nestíhám,momentálně dělám brigádu,navíc ten kousek je 100km.V každém případě se uvidíme na Mastru :-)
[16] jj, ja taky beru fotak, a urcite nebudem sami, takze v tom byhc zadnej problem nevidela :-)<br /><br />[17] no tak myslim ze to mas porad bliz ne treba lidi z Cech ci Slovenska, vis jak ;-) jj, na Mastru se uvidime ;-)
Tak zrovna o tomto víkendu jedu poznávat krásy Sudet. :] Nu což, i beze mne bude v Brooklynu hlava na hlavě a noha na noze, enjoy. :]
uz se moc tesim...:-))
Tesim se a cekejte me *evil-laugh* 8-)
Pockat pockat.. Robits in Disguise a IAMX na goth akci? Nepovazuju se za odbornika ani nahodou, ale aspon RiD goth teda ani nahodou nejsou..
tohle nebyla gothic akce, ale diskoteka pro ty, "co jim nevyhovuje hudba v livinu" :D (a stejne tam tancili prevazne ti, kterym ta hudba v livinu vyhovuje dokonale :D)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.