RESUSCITACE 2007

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketDne 24.11.2007 v 19:00 se uskuteční vernisáž výstavy RESUSCITACE českého grafika, ilustrátora a experimentátora v moderním umění Jana Krumphanzla a jeho umělecké kolegyně Kateřiny Hříbalové...

 

 

 

 


Vernisáž proběhne v pražském pubu Černá kočka, kde Krumphanzl vystavuje již s pravidelností třetím rokem. Na slavnostním zahájení vystoupí kromě samotného Krumphanzla (poezie z láhve vína) a (hudebně taneční sekaná) také hudební skupina Strangeday a surrealistický básník Jan Nedbálek. Nepochybujte také o nějakém tom překvapení, které si Krumphanzl nikdy nenechá ujít.

Výstava RESUSCITACE je návrat k tvorbě a znovuzrození po duševní destrukci Jana Krumphanzla a především poděkování všem, kteří pomáhali když bylo nejhůř. Krumphanzl by chtěl na tuto výstavu pozvat opravdu všechny přátele a bude rád, když ho přijdou všichni podpořit a pozdravit před další cestou vpřed. Rád by pozval také všechny své odpůrce, aby se konečně mohli veřejně vyjádřit co si myslí. Jan Krumphanzl jim rád dá také prostor na této vernisáži, která by měla být opravdu o tom co je v umění nejdůležitější a tím je svoboda a přirozenost.

Výstava RESUSCITACE má také své partnery a proto chceme poděkovat za podporu celé akce především hlavním partnerům: magazínu BODYART, e-shopu METALSHOP a společnostem GIANTMICROBES a JERKY. Nesmíme přirozeně zapomenout poděkovat také pubu ČERNÁ KOČKA a hudební skupině STRANGEDAY že mají stále odvahu tuto akci podporovat.

Takže všechny zveme na velkolepou a zábavnou akci v pubu ČERNÁ KOČKA a těšíme se na setkání všech přátel, příznivců, kamarádů a odpůrců umění a osobnosti Jana Krumphanzla a také se těšíme, že představíme další novou uměleckou tvář Kateřinu Hříbalovou.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak to může být zajímavé. Jen nechápu, proč má tolik odpůrců. Vždyť umění je jen vyjádření názoru, a když se mi něco nelíbí, tak na to nechodím, ale přece to nebudu hnět, ne?
Tarake: Kdyby tahle utopicka vize v umeni fungovala, tak by pozbylo smysl. Tohle uz funguje cela staleti a tak nejak to ma byt...vzdyt by to potom ty umelce ani nebavilo, kdyby nemeli koho provokovat :-D V pripade Jana jsou to takovy rozpory osobnejsiho razu bych rekl, ale samozrejme taky dost kontroverznost jeho díla. <br />Kazdopadne kdo nevidel nazivo, dostavte se!!V prostorach kocky ty veci pusobi vazne dokonale..neprosvihnout ;-)
na druhou stranu, jestli mi do polívky upadne něco z jeho exponátů, budu ošklivá
Paesant: Jo jo, provokace je super. Sranda je, že lidi se nechaj docela snadno vyprovokovat.
už jsem kdysi o tomto umělci něco četla a viděla na netu tak se ráda přijdu podívat
Mistr Krumphanzl v Kočce = luxus. :-] Minulá vernisáž byla velice podařená, doufám, že tahle za ní nebude ani v nejmenším zaostávat. Jo a mají tam výborný černý Budvar. :-]
... tak bych přišel rád taky - velice rád bych zase pomaaalu vplul do obskurního společenství pražských dekadentů a gotiků (/tek, /ček)
Osobně Vás (srdečně, vaginálně, análně i orálně) zvu na vernisáž, kde jestli nedostanu do držky tak bude pekelná prdel, možná božská prdel a když nebude pekelná ani božská tak vystrčím tu svoji. Jinak děkuji Sanctuary za info a přeji hodně štěstí. Napadla mě taková malá soutěživost když jsem zahlédl již několikrát po Praze samolepku Sanctuary a budu vždy vedle ní lepit samolepku biogallery, říkejme tomu globální páření dvou magazínů na poněkud prohnilé úrovni v tom nejlepším slova smyslu. Těším se na všechny a určitě si to užijete, páč budu slavit.........takže se těšte na dort (páč už rok nesouložím a to se vyplatí!) pozn.překladatele (nesouložit v případě Krumphanzla znamená nesouložit s tím s kým souložit chce!) Bez sexu by chcípnul...sakra a teď jsem poradil všem odpůrcům jak mě zabít!?! 8-O
Xiiipaaaaaaaaaaam :D:D:D:D:D:D budem tam!
Tak Damy a Panove ja s timhle panem chlastam první ligu a musím Vam na něho neco nabonzovat: ma kamarady upíry ale jsou fajn.Jen tak mimochodem když bude dostatek času, ráda Vás tam potkám a odpůrcům vzkazuji, ať si dají bacha na Žužu!!! ;-)
Podle me je v dnesnim svete desivejsi napsat, ze chlastate s umelcem nez, ze ma nekdo kamarady upíry :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.