Potěšení pro oči i uši

Gothic Habitus připravil pro všechny příznivce gothic & dark hudby a stylového oblečení hudební a módní show "Fetish Dream", která se koná v sobotu 15. září 2007 v pražském klubu Jet.


Zdroj: Hieros Gamos

Program, který začíná již v **18:00 (!)**, odstartuje audiovizuální show vedlejšího projektu slovenské Ľahké Múzy, **Hieros Gamos**. Projekt Hieros Gamos v sestavě Gudrun - vocal, 677 - klávesy,programming a Black Cats zde představí skladby z aktuálního alba "Fetish Remix", které bude k zakoupení přmo na místě. Po koncertě bude následovat módní přehlídka salónů Gothic Habitus, Mr. Adriana a Yelen, na kterou naváže DJ Sadiie a DJ Demimortuus výběrem darkwave, gothic a alternative 80´s hudby.

Jelikož je jedním ze záměrů akce napomoci propojení gothic a fetish komunity, NENÍ NA TUTO AKCI POVINNÝ DRESSCODE! Přesto se pořadatelé těší, že se hodíte pěkně do gala. ;)

Pro lepší představu o tomto druhů akcí navštivte Report z Dark & Fetish Party a fotoreport na CZ Sanctuary.

**Fetish Dream - live Hieros Gamos (SK) + fashion show**
15. září (sobota) 2007, start **18:00**
Praha, Jet Klub (Orebitská 5, Žižkov)
Vstup: 200 ,- Kč

http://www.myspace.com/hierosgamoshg
http://www.gothic-habitus.org
http://www.jetclub.cz

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Sakra, tohle vypadá jako dost lákavá akce..Ale zase nemůžu do Práglu..vrrrrrr závidím vám ji. Mužu se těšit na report? ;-)
mam podobny problem a pritom to je akci jako sita na miru me :-(
Sirael: Pojď půjdeme si spolu zabulit:-)
[1] pouksíme se na akci dostat a udělat report, pokud to půjde, tak i s fotkama ;-)
já se tam též chystám,jen doufám,že se tam dostanu - Jet club je dost malý a nemám představu kolik lidí přijde.
[5]Klub je tak pre 100 ludi,akcia zacina o 18.00 s tym ze akciu otvara<br />vystupenie Hieros Gamos.Takze ak chcete vidiet kapelu a dostat sa do klubu,riesenie je jednoduche - prist okolo 18.00 hod...
gudrun: ok, příjdu a uvidím ;-)
Tak to je dilema, přijet nebo ne? Já namačkané kluby moc nemusím. Stačí mi vzpomínka na různé letní akce :-) Každopádně, kdo tam bude z vás určitě ?:-)
tak já jsem tam byla :-) a moc se mi to líbilo
Ani mi nepovídej. Museli jsme slavit narozeniny táty bratrovy milé, a ožrali nás tam tak, že jsem se musela celou noc starat o zvracejícího přítele. Příště až budou něco slavit, tak jdu radši někam na akci :-)
Akcia dopadla podla mňa a zučastnených priaznivo,hlavne sme nečakali takú hojnú účasť,party pokračovala do ranných hodín,žial niektorý sa vytratili s klubu hned po modnej prehliadke..viac o akcii sa dočítate na stránkach gothichabitus,mistressadrienne,yelen studia. dúfame že čoskoro. :-)
Súhlasím s Ravenou,akcia bola fain a publikum vytvorilo priatelskú a príjemnú atmosféru!Dúfajme,že takéto akcie budú častejsie!Na stránke<br />Sanctuary bude samostatný report a akcie , ktorý pre Vás napíše Gudrun z Hieros Gamos + foto pre galériu! Ahoj a boli ste fain publikum!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.