Po boku The Spiritual Bat si zahraje FARA!

Pražský koncert italských alchymistů se blíží a my vám ještě dlužíme objasnit několik neznámých.

9. března představí zvukové vize aktuální desky "Your Own World (and the Vision of Sound)" v kulisách pražské "sedmičky" The Spiritual Bat. Uhrančivá Rosetta Garri a spol se do České republiky vrátí po více než třech letech a rozhodně hodlá dokázat, že nový materiál je svěží, současný a atmosférou si nezadá se starší tvorbou netopýrů. Proti zmíněnému koncertu ve třech lidech navíc tentokrát kapela dorazí i s basou, můžeme tedy očekávat, že nebude problém napodobit mohutnější sound nejčerstvější studiovky.

 


The Spiritual Bat - Escape

 

Celý večer otevře jedna z kapel, které můžete znát díky kompilaci "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves". FARA se na ní představila jedním songem z živáku "LIVE at II. Kaschau Industrial Gathering" a už z něj je jasné, že právě koncerty budou silnou stránkou svérázné dvojice, která má kořeny v Košicích. FARA se mimo jiné představila obecenstvu sedmého ročníku festivalu Hradby samoty a sama svou tvorbu označuje jako industrial punk. Rozhodně však nezapře ani výrazné post-punkové vlivy. Důležitou složkou jejich tvorby jsou také přemýšlivé texty podané notně hravou formou v rodné slovenčině. A pozor. Rozhodně jim nenoste dvě vína, když vám řeknou, že máte donést tři!
 


Fara - Depress

 

Čas mezi oběma kapelami vám vyplní DJs ze Sanctuary.cz/Batsave crew a hrát se bude až do půlnoci, takže budeme rozhodně rádi, takže žádný spěch domů. Čas na tanec, alkohol či debatu ještě bude. Vstupné číní 250,- korun a lístky budou k mání jen na místě. Těšíme se na vás tedy 9. března v Klubu 007 na Strahově. Klub otevře v 19:30 a první kapela startuje ve 20:00.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.