Návrátilci Absurd Minds sledují ubíhající čas

Ano, je to už téměř sedm let, co se Němci Absurd Minds vydali zatím poslední album, kolekci nazvanou "Serve Or Suffer". Od té doby čtveřice vedená Stefanem Großmannem a Tilo Ladwigem o sobě nedávala mnoho vědět, nekoncertovala, ani nechrlila záplavu remixů pro jiné. Ticho ale prořezává informace o vydání šesté řadovky nazvané "Tempus Fugit" na labelu Scanner. Zda za tímto latinským zvoláním je pouhé konstatování, že čas běží jak zběsilá kobyla nebo se více prolíná do samotných písniček, zatím nevíme. Z dlouhého teaseru k desce je jasné, že v písničkách, které vokálem i melodiemi znovu více či méně připomenou Project Pitchfork, se často objevují linky elektrické kytary nebo akustického klavíru.

Absurd Minds - Tempus Fugit (teaser)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To album je celkem dobrý, už skoro týden to poslouchám. Sice nic objevného a trochu Pitchfork II. Ale baví mě to. Rád bych je tu i viděl,jak byli ve Futuru ,to už je sakra dávno. Který to byl rok?
myslíš tohle?: http://www.sanctuary.cz/2612-report-cyber-futurum-iii
jo je to skvely, nikdy jeste nezklamali. Kreuzfeuer !
Je možné je vidět v Drážďanech: [:SITD:] “TRAUMA: RITUAL”-TOUR 29.04.2017 Dresden, Bunker Strasse E, Special Guests: Absurd Minds, Painbastard

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.