Desáté PRAGUE GOTHIC TREFFEN SE ROZRŮSTÁ O DALŠÍ DEN!

Když už slavíme to jubileum, pojďme propařit celý víkend, aneb přidáváme letošnímu největšímu tuzemskému goth mejdanu i neděli 30. srpna!

O datu letošního desátého Prague Gothic Treffen jsme vás informovali už v polovině března (víte). Tehdy jsme vám psali o tom, abyste si udělali volno v pátek 28. a sobotu 29. října. Jenže pak jsme si řekli, že deset let se slaví jenom jednou za existenci a přidali jsme ještě jeden den. Ano, LETOŠNÍ PRAGUE GOTHIC TREFFEN SE TEDY BUDE KONAT OD PÁTKU 28. AŽ DO NEDĚLE 30. SRPNA 2015!

A protože je nám jasné, že po dvou dnech party už energie nebude nazbyt, chystáme na neděli koncert, který vás naopak nabije. Zatím prozradíme, že se určitě můžete těšit na jednu z nejnadupanějších současných goth/deathrockových kapel, kterou Evropa oplývá. Těšíte se? My hrozně!

Mezitím samozřejmě pracujeme i na programu ostatních dnů a jestli se podaří zrealizovat všechno, co máme vymyšleného, máme pocit, že se nám zase podaří posunout hranice PGT o notný kus dál... a kdo by u toho chtěl chybět?  

 

PGT

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.