Combichrist se vrací do Prahy

combichristpraha sV neděli 23. listopadu se Prahou přežene elektronický válec Combichrist podporován temným projektem William Control.








 


Fanouškům míchání elektrických kytar se syrovým elektronickým EBM jistě není třeba Combichrist nijak sálodlouze představovat. Jejich desky "Everybody Hates You" (2005), "What the Fuck Is Wrong with You People?" (2007) a "Today We Are All Demons" (2009) jsou synonymem pro hitovou aggrotech řezničinu hodnou mistrů.

Combichrist jsou veselá parta plná nihilistů s názory na hraně extrému. Na nové desce ovšem ukazují také jinou tvář. Samozřejmě opět dojde i na totální odvaz, masivní elektro-metalový válec, napunkovanou divočinu a elektrárna až to praská. Ostatně kombinace chytlavých tanečních rytmů s agresivním vokálem a apokalyptickou atmosférou vydobyla Combichrist místo na špičce žánru. Kapela ale odolala lákadlu zůstat u ověřeného a přišla s experimentálnější polohou, která si ovšem co do kvality nezadá s hitovkami z alb minulých. Combichrist nahráli zřejmě jednu z nejlepších desek své kariéry, kde zúčtovali všechny své zkušenosti z předchozích let.

 


Combichrist - Maggots At The Party (Official Video)


„Novinková deska s sebou nese nové postupy, které byly naznačeny už na desce předchozí. Ta se poprvé objevila v novém světle, kdy kapela sáhla po kytarách a ze striktně elektronického výraziva vyrostla do jakéhosi post-punkově elektronického tělesa. 'We Love You' v tomto směru došla ještě dál, zaběhnutý elektronický EBM ksicht dostal novou transfůzi v podobě dub-stepu nebo hrátek se zcela novými postupy, které hoši vkusně roubují na svůj rytmický pochoďáček.“

Tak jako tak si můžete být jistí, že na tanečním parketu zůstane krev!

Jako support si Combichrist přivezou darkwave / elektronica / synthpop projekt William Control. Akce se koná v Rock Café na Národní třídě, start je naplánován na osmou večerní.

Combichrist (NO/USA), William COntrol (USA)
23. listopadu (star 20:00)
Praha, Rock Café (Národní 20)
Vstup: předprodej 490 Kč (Obscure.cz), 490 Kč + poplatky (Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream) / 520 Kč v místě

 

Combichrist

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.