Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Dnes se ve Scéně podíváme do budoucnosti i do historie. Posvítíme si totiž na chystaný sobotní festival Magická noc trubadúrů a popovídáme si o ní s organizátorem R.X. Thámem. A pak se poprvé v rámci retro-putování ponoříme do roku 1990. Čili o zábavu bude postaráno. Už za chvilku na Radiu Wave...


Scéna s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem bude mít ve svém 327 pokračování dvoubarevné provedení. Za prvé se podívá na druhé pokračování akce Magická noc trubadůrů, která proběhne tuto sobotu v Kralupech nad Vltavou. Zbytek pořadu se pak vrátí do roku 1990, aby odtud poprvé vylovila ty nejzajímavější skladby, které reprezentovaly v tomto roce gotickou sobkulturu. Konkrétně opráší singly Cocteau Twins, Legendary Pink Dots, Gun Dreams, The Mission, The Cassandra Complex, Revolting Cocks a mnoha dalších.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Bratrstvo Luny - 451° Fahrenheita (Official Video)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.