Postpunkeři The New Flesh zahrají v Brně

Brněnský klub Vegalité přivítá další představitele ze současných aktivních postpunkových kapel. Tentokrát páteční večer bude patřit kalifornské pětici The New Flesh.

new flesh

 

I tentokrát se můžeme těšit na temnou náladu, umocněnou výraznou basovou linkou s odkazem na anglické pionýry svého stylu. Po demu a loňské velké desce Reality, vydala kapela desku novou s názvem The Absurd a o jejíž vydaní se postarala v Brně dobře známá vydavatelská dvojice Deranged records (Fucked Up, Burning Love, White Lines,..) / Sabotage records (Terrible Feelings, The Estranged, The Spectres,..). S aktuální deskou kapela vsadila na kytarové vyhrávky, razanci bicích usměrnila preciznějším, lehce pomalejším tempem a možná pravě touto kombinací umocnila svoji potemnělou/new wave atmosféru. A co se týká samotných členů, svoje kvality představili v kapelách Deskonocidos, Neon Piss, Vaaska.

Večer zahájí PIČA Z HOVEN (PZH), audiovizuální projekt ◊►≈ zahaluje popové melodie do melancholicky potemnělých nálad. Vražedně čistá lyričnost textů je doplněna o neméně jímavou videoprojekci. Do svého portfolia si mimo jiné můžou zapsat vykázání z města (za svůj název), nenávist z řad slovenských patriotů (za svoji verzi slovenské hymny) a velkou, dva roky starou, desku nazvanou "Doom na kraji města".

THE NEW FLESH (USA) + PIČA Z HOVEN
Pátek 10.10. 2014
Brno – Vegalité, Slovákova 10, 20:00
Facebook: https://www.facebook.com/events/1460698967541842/?fref=ts

tnf brno

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.