Filmová edice Freezeru vás nemilosrdně zamrazí a naporcuje

snf_whallV sobotu 22. října se můžete naladit na nadcházející Halloween speciální edicí pravidelné party Saturday Night Freezer.







 

Voyerské pronásledování, řvoucí motocykly, kožení gangsteři, znovu použitý záběr se řvoucími motocykly, napětí, nahota, erotika, řezy skalpelem, kyselinová lázeň, naklepávané nahotinky, flákoty lidského masa a to nejlepší na závěr – jehněčí specialita z kuchyně majitele pohřebního ústavu a jeho vraždících maniaků.

Popcornový škvár ze současnosti? Nikoliv! Hluboký návrat do roku 1966, času nekonečného léta, všeobjímající lásky a světem znějícího zpěvu hippies, který může narušit jediné – motorkářský gang mordující nevinné krasavice, které se (nic netušíc) oddávají po nocích korespondenci  v krajkovaných kalhotkách. Raději se pořádně usaďte. Tihle hoši vás donutí křičet i několik minut poté, co vás napíchnou na plot a jako stopu za sebou nechávají hrůzyplně infantilní nášivku se žlutavou lebkou a zkříženými hnáty. 

Film „The Undertaker and His Pals“ (volně přeloženo jako „Funebrák a jeho druzi“) je dnes považován za jeden ze zásadních kořenů pro vznik hororových subžánrů jako je slasher, splatter, gore i torture porn. Jeho černohumoreskní muzikálové popěvky zároveň můžeme chápat jako jedno z prvních skloubení hororové brutality a rock´n´rollové bujarosti, které později dalo vzniknout horrorpunkovému hnutí. To potvrzuje i legenda žánru, američtí Misfits, kteří se na jednom ze svých plakátů nechali zvěčnit s odkazem na tento kultovní snímek.

 



The Undertaker and his Pals (1966) Trailer 


Téměř nedostupné a u nás nikdy nepromítané funebrákovo běsnění a kuchyňská jatka si budete moci vychutnat i s připravovanými titulky v naprosto unikátní projekci v rámci tradiční sobotní party Saturday Night Freezer. 22. října ve stylově vyzdobeném klubu Nekropolis (Vinohradská 63) oslavíme blížící se svátky mrtvých a roztočíme nasekané končetiny za zvuku několika Djských setů plných pikantních hororových kytar i nekompromisně chladné elektroniky lovené z lidských mrazáků.

To nejpodstatnější na závěr – vstup na party je ZCELA ZDARMA!
Nepropité peníze budete moci jako vždy vhodit do naší charitativní schránky pomáhající netopýřímu útulku Nyctalus (www.nyctalus.cz).

Saturday Night Freezer – Halloween Warm-Up Edition
22. října 2011 (projekce 19:00, party 20:30)
Praha, Necropolis (Vinohradská 63)
Vstup zdarma

 

Freezer

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Originální, amatérské a velmi gore-friendly titulky jsou již hotové, návštěvníci na FB se nám množí...a co na "Funebráka" dvě pokuřující gotičky v recenzi? Sledujte zde: http://www.youtube.com/watch?v=B2H09zPAzw4 ....na vykuchanou, snědenou a zpívanou v sobotu večer!
fajnove to bylo..

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.