PŘEDPRODEJ lístků na loď / celé PRAGUE GOTHIC TREFFEN je SPUŠTĚN!

Nechcete chybět na první "lodní" gothic party široko daleko? Minout tombolu o vstupy na podzimní koncerty? Prostě prošvihnout jubilení PGT? Limitované vstupenky s pátečním warmupem jsou k mání zde!


Minulý týden jsme vám, celí nadšení, konečně provalili, na co že se můžete těšit v pátek jubilejního desátého Prague Gothic Treffen. Pokud si vzpomenete (psali jsme tady), nachystali jsme pro vás vůbec první gothic party na lodi. Těšit se můžete na pořádnou plavbu po Vltavě za doprovodu setu Sanctuary.cz DJs, do kterého můžete dopředu promluvit a objednat si "tu svou" píseň. Jako speciální host zahraje americká DJane Totentanz.

A protože v pátek budeme všichni pěkně pohromadě, rozhodli jsme se tradiční tombolu o vstupy na podzimní gotické akce a další ceny tentokrát přesunout ze soboty na pátek. Takže si z lodi můžete kromě netradičního zážitku odnést domů i ceny v hodnotě pěkných pár stovek. Škoda o to přijít, že?

Jak tedy lístky na loď/PGT pořídit a kolik stojí?

Je to jednoduché:

  • Kliknete na Objednávkový formulář.
  • V něm si vyberete počet vstupenek na loď, které vám platí na celé Prague Gothic Treffen, včetně nedělních koncertů. Tři dny mejdanu vyjdou na 350 Kč.
  • Když vyplníte a odešlete formulář, přijde vám e-mail s platebními údaji.
  • Až nám platba dorazí, potvrdíme vám e-mailem, že vaše jméno přibylo na seznamu hostů a těšíme se na vás u vstupu na palubu.
  • Podrobnosti k nalodění (přesné místo apod.) vám samozřejmě povíme dopředu. Už teď je ale třeba říct, že loď opouští přístav přesně ve 20:00, abyste s tím počítali dostatečně dopředu. Jak totiž asi chápete, na nikoho bohužel čekat nemůžeme...

A co až se kapacita vyčerpá? 

I to se může stát, protože loď není nafukovací (tedy aspoň tahle ne). To ale neznamená, že se tím pádem na PGT vůbec nedostanete – stále budete mít možnost koupit si v sobotu klasicky lístky u vstupu na jednotlivé stage. Vstupenky ze sobotního PGT vám budou platit i na nedělní koncerty.

We bid you welcome!

Bela zve

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.