Už jste slyšeli remix IAMX od Gary Numana?

Jak zní, když se potkají dvě zajímavá jména na jednom tracku?

Nejspíš jste nepřehlédli, že Chris Corner se svým projektem IAMX po delší době vstal z mrtvých (víte). Nejlepším dokladem je ohlášení nové desky "Metanoia" a singl "Happiness" (slyšeli jste).

A jak jste si mohli i u nás přečíst, spolu s odhalením singlu mluvil Chris i o "OHROMNÉM a neuvěřitelném" remixu od Gary Numana. Kdyby vás zajímalo, jak to zní – voila:

IAMX – "Happiness" (Gary Numan Remix)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jsem docela ohromená, doposud jsem si myslela, že Chrisuv hlas je neco natolik specifickyho, ze to vzdycky bude definovat cely zvuk IAMX natolik, ze zadny remix nemuze smazat to signifikantni. Jenze tady je v nekterych pasazich Gary Numan vazne slyset, skoro jakoby pod pisnickou IAMX byl Numanuv autorsky podpis. Ugh. Asi se v tom zamotavam, zkratka je to super!
Hele, něco na tom je, i když jsem nejdřív byl trochu rozpačitej, že jsem čekal ten "OHROMNEJ" slibovanej zvuk a nejdřív je to tak nějak trochu na půl plynu, ale ke konci už mne to hodně ba :). Akorát o to víc vyleze text, kterej – skalní IAMXaři prominou – mi tentokrát vlastně přijde trochu jako od nějaký naštvaný teenage bloggerky :/. Vždyť ten Chris ale psával dobrý texty, ne?
Ano, psával. Asi to "zjednodušení", o kterém mluvil v souvislosti s hudbou, zasáhlo i textovou stránku. Ale těžko soudit po jednom songu, při poslední řadovce jsem to taky po zveřejnění první skladby odepsal a nakonec jsem byl příjemně překvapen.
Jo, to můžeš mít pravdu s tim zjednodušením. A je hlavně fakt, že hodnotit desku podle jednoho tracku je trochu předčasný. Tak se nechme překvapit :)
No, on vzdycky na albech mival jeden, dva klisovity songy co se textu tyce, aspon teda na tech prvnich dvou :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.