Nová deska IAMX je skoro hotová

Chris Corner definitivně vstává z lůžka. Co nás čeká?

Nad budoucností IAMX se v minulých letech stahovala mračna. Hlavním důvodem byly zdravotní komplikace předáka Chrise Cornera, způsobené především chronickými poruchami spánku a následným celkovým vyčerpáním, kvůli kterým došlo ke zrušení koncertů a umělecké pauze.

Až koncem minulého roku (víte) se Chris zmátořil natolik, aby začal dávat do kupy nový materiál a požádal své fanoušky o finanční pomoc. Té se (nepřekvapivě) dočkal velmi záhy a práce na novém albu tedy mohly začít. A brzy bychom měli slyšet ukázky.

Proslýchá se totiž, že zanedlouho vyjde první singl z prozatím bezejmenné desky, který by měl prozradit návrat IAMX k elektroničtějším kořenům. Celkem 11 skladeb opět napsal a produkoval sám Chris a výsledek čeká už jen na mastering. Příští víkend se dokonce má natáčet i klip. Žádná další data ale zatím nebyla oznámena.

A pro fanoušky Garyho Numana bonusová zpráva navíc – Gary se prý postaral o remix jedné z písní, o kterém Chris prohlásil, že je "OHROMNÝ a neuvěřitelný". Tak to se těšíme...

IAMX

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ten "OBROVSKY" remix je v originale great? :)
Právěže není jenom "great", Were, podle Chrise je "HUGE", psáno velkýma písmenama, tak proto jsem to tak nechal :). No... možná by OHROMNÝ bylo lepší, když nad tím tak dumám... jdu to opravit. Nejdřív jsem to pochopil jakože to má "obrovský zvuk", ale to je fakt, že už je interpretace... dám ohromný :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.