Další napadení kvůli "goth" vzhledu

Lucy EmminghamPokud Vám někdy představa svatby v černém na Halloween přišla romantická, zkušenosti Lucy  Emmingham dokazují, že realita může být o dost bolestnější.








Lucy  Emmingham z anglického Sheffieldu strávila svatební noc v nemocnici poté, co byla na svůj velký den kvůli svému vzhledu napadena neznámými výtržníky. Růžovlasá Lucy, aktivní sympatizant gotické komunity, vycházela po půlnoci 31. října 2009 se svým manželem z Stars and Mayfair Suite, místa konání svatební hostiny, když je útočníci napadli.

Tři mladíci nejprve zastoupili páru cestu, začali s urážkami Lucyina vzhledu, a když se ani jejímu novomanželovi Edwardovi nepodařilo situaci zvládnout, došlo k potyčce, během které byla Emmingham shozena ze schodů. Jednadvacetiletá nevěsta se pádem udeřila o beton do hlavy a upadla do bezvědomí. Mezi napadené patří ale i další dívky, vylákané ven zvukem rvačky - Lucyina přítelkyně Jamie Johnstone, které útočníci vytrhli ze rtu piercing (což si vyžádalo několik stehů), a teprve čtrnáctiletá účastnice ceremoniálu, jež byla udeřena zezadu do hlavy. Pachatelé uprchli ještě před příjezdem policie.

Lucy byla po sedmi hodinách propuštěna z nemocnice a spolu se svým manželem tak mohli odletět na líbánky do Turecka. Po násilnících se dosud bezvýsledně pátrá.

Zdroj: 'Bride in black' attacked on wedding-day for daring to be different  (The Star).

 

Lucy a Edward Emminghamovi

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Lidi jsou hovada :sad:
Někteří méně mozkově vybavení jedinci trpí určitým strachem z neznáma. Jakmile narazí na něco co jim nezapadá do jejich schématu, reagují dost nepříčetně.<br /><br />No anebo šlo prostě o nějaké burany, kteří si vybili svou přebytečnou energii násilím. V obou případech je to ale stejně smutné.
Chudák... :sigh:
sin - přesně.....x(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.