Praha

PhotobucketSeznam a popis několika pražských shopů s gothic/psychobilly/punk módou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Black Rod

Drahobejlova 36, Praha 9
PO - PÁ 12 - 19 hod.
SO 10-14 hod.

www.rockabillyshop.cz

"BLACK ROD - Rockabilly & psychobilly trička, šaty, kalhoty, boty a další..."


 

Nosferatu shop
Drahobejlova 36, Praha 9.
OTEVÍRACÍ DOBA:
PO - PÁ 11 - 19 hod.
SO 10-14 hod.

Web: www.nosferatu.cz

 



LUCKY HAZZARD
Legerova 44
Web: www.hazzard.cz

 

 

 

 

 

 

 


Dostupnost:
Nedaleko metra I.P.Pavlova. Hned vedle klubu Uzi.
Sortiment:
Poměrně maličký krámek, jehož prostor je ale využit doslova až po strop. Najdete zde velké množství různorodých kusů oblečení a také opravdu vytříbený výběr bot. K tomu řadu velkých i malých nášivek, pásky, pokrývky hlavy i drobnosti typu tkaniček.
Výběr:
U nás naprosto ojedinělé kusy zvláště pro milovníky rockabilly/psychobilly. Najdete zde produkty značek jako King Kerosin, Race Gear, Prison Fashion, King Monster, profláklou Lucky 13 či vlastní Lucky Hazzard merch. Nášivky kapel, které jinde u nás rozhodně neseženete + Díky velkému množství hororových motivů si na své přijdou ve velké míře i černooděnci.
Obsluha:
S největší pravděpodobností zde narazíte na majitele obchodu a pražskou psychobilly celebritku Raffana (Bad Tones, Carlos and his howling coyottes).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ceny:
Vzhledem k výrazné originalitě této módy buďte připraveni a do obchodu vyražte v případě zájmu o některý ten obleček s nadutější peněženkou.

 

 

 



Emergency shop, records
Chvalova 4, Praha 3
Web: www.shop.emergency-rec.cz
Otevřeno od pondělí do pátku od 12 do 19 hodin, v sobotu pak od 10 do 15 hodin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Dostupnost:
Nedaleko tramvajové zastávky Lipanská. Stačí jen vyšlápnou ulicí, dát se doprava a druhou doleva.
Sortiment:
Za poslední dobu se velmi rozrostl a to hlavně kvůli spuštění internetového prodeje. Před pěti lety tento obchod, který byl proslulý především jako Emergency RECORDS spíše než shop obsahoval pouze pár stahováků, několik košil a dvoje kalhoty. Dnes část s oblečením zabírá celou místnost. V druhé místnosti pak najdete široký výběr desek a CD za přívětivé ceny - ale pozor, stejně jako obchod od počátku, i desky patří z 95% do hc/punkového ranku. Narazíte ale i na dost psychobilly či některé z 80s klasik.
Výběr:
Rock/Punk móda - kostkované kalhoty, křiváky a mikiny s lebkami. Několik slibných kusů v sekci bundy včetně přesahu do rockabilly fashion. Klasicky najdete mnohem více pěkných kusů v dámském. Novinkou je zde i docela dost výrobků z dílny gotické Queen of Darkness - ovšem pozor!!! Tento výrobce se svými poměrně sympatickými cenami má velkou nevýhodu v nekvalitním zboží - často se ještě prodávané zboží trhá, páře a brzy se opere a rozpadne = NEDOPORUČUJEME.... /Specialitou obchodu jsou tzv. VEGETARIAN SHOES - boty pro ortodoxní "vegetanarchisty". Za pultem narazíte pro případ, že by na vás u výlezu z obchodu čekala parta sympatizantů orlicového tetování, i řadu obranných prostředků.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Obsluha:
Převážně punkeři, kteří se nebojí do vás v 10 ráno nahustit pořádnou dávku ohlušujícího hardcore nářezu - nedoporučujeme návštěvu v případě migrén apod. - jinak sympatická věrnost stylu.
Ceny:
Ceny produktů se různí, je zde hodně kusů nad 3 000, ale zároveň velké kusy jako bundy za částku kolem tisíce.

 



Rocksters
Karlova 25, v pasáži
Otevřeno denně od 10.00 do 20.00
Web: část zboží na www.shop.emergency-rec.cz


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dostupnost:
Velmi turistická lokace - pár kroků od orloje. Můžete navštívit při procházce večerní Prahou - ale pozor, ač obchod inzeruje otvírací dobu do 20.00, z osobní zkušenosti vím, že již něco po 19té bylo zavřeno.
Sortiment:
Veliký nákup oblečení od obchodu nečekejte, na druhou stranu ale každý sběratel i příležitostný milovník originálních desek ocení obrovský sortiment CD/MC/EP/LP/DVD všemožných žánrů od doom metalu přes deathrock až po crust.
Výběr:
Jak již bylo řečeno výše, v oblečení to zejména u pánské módy není žádná sláva, u dámských kusů o něco lepší (mikiny, košile). Stojí za návštěvu zvláště kvůli zmiňovaným hudebním kouskům.
Ceny:
U oblečení dost nadsazené. CD apod. přijatelné.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pridavam cerstvou zkusenost, Lucky Hazzard inzeruje oteviraci dobu po-patek do 18.30 a dnesk jiz v 17.30 bylo zavreno ...co to? :-?
v praze jeste jeden goth shop nosferatu www.666.cz
[2] ten obchod je psanej hned jako prvni ....
Chybi mi tu Krakatau ve Spalene a Nirvana na Mustku ;-)
Zini: Obchody postupne pridavame, budou nasledovat konecne i kluby - seznam rozhodne neni kompletni, ale delame na tom ;-) V Krakatau a Nirvana shopu zacinal snad kazdy ale ty ceny co jsou tam dneska jsou fakt neunosny :-)
hlavne v krakatau a tehle podobnejch jakobyundergroundech maj spoustu fejku treba od lucky 13 ... ne ne je nebrat :!: :s B) a zaradila bych je taky do asi uplne jiny kategorie nez hazzard nebo karlovku

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.