Vanessa se vrací před fanoušky. Potvrdila první pokoronavirové koncerty a další plány.

Domácí EBM klasici Vanessa nestačili minulý měsíc předvést svou streamovanou show. To už fanouškům nemusí tolik vadit, protože kapela začala potvrzovat svá první vystoupení před návštěvníky a má i další plány.

"Je po všem! Vylezli jsme z podzemních bunkrů a svobodu oslavíme koncertem ve Stromovce! Sice jste přišli o letní fesťáky, ale nevadí - Vanessa a Bolehlav vám zahrajou v největším pražským parku pod širým nebem. Fetování a následný souložení v křoví během koncertu schvalujeme a doporučujeme!," hlásá v klasickém duchu Vanessa na svém FB profilu.

Prozatím potvrzená vystoupení proběhnou v Praze a Ostravě. První proběhne uprostřed prázdnin 25. července 2020 v pražském open air prostoru Gauč Stromovka, druhý pak na podzim, 23. října 2020 v ostravském Garage clubu. předprodej na obě akce byl už spuštěn.

A to není vše! Samir Hauser Sanctuary.cz prozradil, že trio má v plánu natočení nového klipu ke skladbě "Fotr je v lochu". Bude se jednat o nejostřejší klip historie kapely. Trojice na něj začne brzy vybírat příspěvky na Startovači a při této příležitosti chystá "novej, kulervoucí merch". Máme se evidentně na co těšit.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.