Nick Cave na Štědrý den nadělil fanouškům zdarma svůj koncertní film "Distant Sky"

Před rokem a půl mohli fanoušci zhlédnout Caveův film "Distant Sky: Nick Cave & The Bad Seeds Live In Copenhagen" pouze v kině. Nevyšel na DVD, nikde není k dispozici. Až do včerejška, kdy ho dal Australan volně ke zhlédutí na svém YouTube profilu.

Nick Cave & The Bad Seeds odjeli v roce 2017 úspěšné turné na podporu šestnáctého studiového alba "Skeleton Tree". Dánské hlavní město zažilo kromě silného vystoupení samotné kapely i profesionální kamery, které celý zážitek zaznamenaly. Film "Distant Sky: Nick Cave & The Bad Seeds Live In Copenhagen" šel ve čtvrtek 12. dubna 2018 na jediný večer do kin, aby měli fanoušci po celém světě možnost na vlastní oči spatřit, v jaké formě se skupina okolo šedesátiletého Australana v součanosti nachází. Koncert v Kodani byl ale také zvláštní ještě v jednom směru. Jako host v jedné písni na aktuálním albu vystupuje dánská operní pěvkyně Else Torp, která právě ve své domovské metropoli vystoupila s kapelou živě. 

Od včerejška nemusíte tahat záznam z torrentů nebo jiných nelegálních cest. Nick Cave umístit záznam na svůj YouTube profil. Zpříjemněte si vánoční čas výjimečným koncertem australské legendy!

 

Nick Cave & The Bad Seeds - Distant Sky Live in Copenhagen

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.