Blutengel na "Damokles" hledají způsob, jak rozetnout uzel vlastních problémů

Dvacetileté výročí projektu Blutengel slaví Chris Pohl nejen vydáním jarní řadové desky, ale také podzimním miniCD následovníkem. Připravovanou kolekci "Damokles" předskakuje první, titulní singl.

Zatímco jarní album "Un:Gott" představovalo Blutengel v sebevědomé pozici, připravovaná deska "Damokles" má být pravým proptipólem. Chris na ní referuje o svých slabostech a stínech. "Jde o mé vlastní démony", přiznává Pohl. "Zejména titulní skladba popisuje mé utrpení z toho, co se může stát a v budoucnu přijde. V tuto chvíli je vše v pořádku, ale obávám se, tento klid se brzy změní. Mám strach ze smrti rodičů, z toho, že se stane něco mým nejbližším .... a také se bojím toho, co se se mnou stane později", dodává autor.

"Damokles" vydává label Out Of Line 1. 11. 2019 v limitované vinylové edici, v digitální podobě i v jako 2CD s bonusovým CD "Un: GOTT - The Lost Chapters". Na něm nalezneme písně, které vznikly ve stejné době jako materiál obsažený na "Un: Gott", ale tématicky nezapadaly do konceptu alba. Nejedná se tedy o žádný odpad z nahrávání, ale plnohodnotných 5 skladeb, které doplňuje remix Hourglass of Life od Massive Ego. I tato edice je limitována.

Níže se můžete pokochat lyric videem k titulní kompozici.

Blutengel - Damokles

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.