Přispějete na vydání knížky pro děti o gotice a Wave Gotik Treffen?

Příběhy o goticích a především WGT jako kreslený příběh pro děti? Seznamte se s projektem "Wir Kellerkinder”.

Mezi scény, které se vyznačují dlouholetou věrností svých členů, určitě patří i ta gotická. To je nejlépe vidět na velkých zahraničních festivalech, kde více než polovinu návštěvníků tvoří lidé 35+, nezřídka zasloužilých rodičů. Přesně jako je třeba Christian Schaefer, který letos navštívil své už 24. WGTčko a rozhodl se propojit tři věci, které má nejradši – gotickou scénu (s důrazem na Wave Gotik Treffen), vymýšlení příběhů a svou čtyřletou dcerku.

Výsledkem, který dal dohromady s výtvarníkem Janem-Erikem Mendelem (známého především díky svým "gotikarikaturám"), je obrázková knížka pro děti s názvem "Wir Kellerkinder”. Jejím cílem je, slovy Christana: "... ukázat, že je v pořádku být jiný, a zároveň fakt, že pokud je někdo jiný, neznamená, že je lepší, nebo horší než ostatní." 

Peníze na její realizace Christian vybírá prostřednictvím Kickstateru a svého cíle dosáhnul už za tři dny. I tak se ale můžete přidat ke sbírce a nechat své jméno (případně rovnou podobu) zvěčnit přímo v knížce. Stejně, jako třeba William Faith a Scary Lady Sarah:

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.