Na zítřejším BATSAVE večírku si budete moci pořídit kompilaci "Dark Tunes"

Je to tu! Na vědomost se dává, že fyzické nosiče jsou na světě a můžete je mít doma už tento víkend.

Stáhnout si kompilaci "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves" je jistě praktické, ale jak dobře vědí všichni hudební fajnšmekři - není nad to mít v poličce fyzický nosič. Pravidelně si jej oprašovat a hýčkat. Už proto máme radost, že se téhle výsady dostalo i prvnímu titulu Sanctuary.cz a na sobotní Batsave release party si jej budete moci pořídit. Digipack s dvěma CD vás vyjde na lidových 150,- korun českých, ale protože je jejich počet limitovaný a budou k dostání pouze na našich akcích (případně u kapel), doporučujeme neváhat. V tomhle případě bude opravdu platit známé rčení o tom kdo zaváhá...
 

 

Už tradičně budete moci přispět zachranné stanici Nyctalus na péči o jejich netopýří svěřence a za případný peníz dostanete stylovou "betsejví" placku s vděčným okřídlencem. Mimo to do vás pod tradiční černobílou projekcí budeme tlačit příval nové i klasické temné muziky a věříme, že vás společnými silami udržíme na parketu až do obávaného kuropění. Postupně se u DJského pultíku vystřídají hostující Edward Ice (zástupce na kompilaci zúčastněných Das Funus) a Sanctuary.cz crew - tentokrát Ezechiel, Nephilim a Demi.

 

 

Ať už si chcete pořídit nový hudební kousek do sbírky, nebo si zkrátka zatrsat, rádi vás v sobotu 13. ledna uvidíme v klubu FAMU. Vstup je klasicky free. Startujeme ve 22:00. Další info hledejte případně na eventu akce.     

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.