Tradiční sobotní GOTHIC PICNIC BUDE!

Máte pravdu, že bez pikniku by Prague Gothic Treffen prostě nebylo kompletní...


Nebudeme lhát, po zkušenostech s policií na gothic picnicu v loňském roce a srážce s aktuální legislativou v kombinaci s výpadkem některých organizačních sil jsme chvíli zauvažovali, že letošní Prague Gothic Treffen prostě budeme muset udělat bez picnicu. Jenže se vás po něm začalo nejen na sociálních sítích pídit tolik, že jsme vám museli dát za pravdu – bez něj by to prostě fakt nebylo ono. A jsme rádi, že jste nám to řekli, nám by vlastně chyběl taky.

Čili vám ve spolupráci s Lasombrou, organizátorkou zavedených ostravských gothic picniců nakonec můžeme rádi oznámit, že gothic picnic v rámci PGT proběhne v sobotu 26. srpna od 16:00 v prostorách KINSKÉHO ZAHRADY

Jak se dostat na přesné místo? Projdete branou ze zastávky Švandovo divadlo a dáte se doleva do kopce. Hned za branou najdete ideální místo na piknik a houf přátelských černooděných duší. Tak se nestyďte přisednout i když třeba nikoho neznáte (a vy sedící nezapomeňte vzít nově příchozí pěkně mezi sebe – je to přeci "treffen", ne?).

A ještě jedna důležitá věc – s ohledem na zákaz požívání alkoholických nápojů na veřejných místech je picnic oficiálně nealkoholický... ehm... Ale samozřejmě, pokud někdo půjde kolem s rozpitou lahví vína a náhodou si na svou vlastní zodpovědnost sedne vedle, nikdo mu to nemůže zakázat, že... ;). Akorát tu Spooky Cookie letos nezvládneme, budiž nám to odpustěno. I tak to ale bude určitě zase velmi milé setkání a warmup před sobotním klubovým děním.
 
Tak nezapomeňte, v sobotu od čtyř!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.