Front Line Assembly se vrací po čtyřech letech do Lucerna Music Baru

Kanadská EBM legenda se vrací do Prahy a bere s sebou zajímavé hosty.

Bill Leeb a Rhys Fulber se v letošním roce vydali po čtyřleté pauze znovu na cesty. Do party přivzali výrazného kytaristu Tima Skolda (KMFDM, Marilyn Manson ad.) a bubeníka Jona Sirena, který koncertně podporoval Psyclon Nine, Dismantled a v poslední době nejvíce IAMX. V létě pokořili desítky míst v Evropě, mimo jiné i metalové publikum na festivalu Brutal Assault. 

V příštím roce nehodlá čtveřice spočinout, a na jaře vyráží na klubové "Arbeit Tour". Mezi zastávkami najdeme po více než čtyřech letech znovu pražský Lucerna Music Bar. Termín je stanoven na úterý 25. dubna 2023 a krom setu hlavních hvězd pódium Kanaďanům zahřejí ještě Janosch Moldau a dvojice Dead Lights. Tu si můžete takto otestovat před jejich vystoupením na Prague Gothic Treffen. Vstupenky za 733 Kč pořídíte od úterý 6. 12. 10:00 v předprodeji na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz.
 

 

Front Line Assembly - Alone

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak tohle bude nadhera. Doufam ze s Timem, na BA jim to sedlo skvele.
Už aby to bylo :-) Těším se!
Konečně zase svátek.
front.line.assembly.official Big news - Front Line Assembly is joining Ministry and Gary Numan for US tour dates this spring. Some headline US dates will be slotted around this an announced later. The previously advertised European dates are being rescheduled to May. Tickets for all headline dates on sale Friday, February 10 at 10 AM local time. Info/tickets: ministryband.com.
Těším se jak scurvenej bastard. Konečně něco pořádného
Přesně tak, jinak je to celkem bída...těším se. Nový termín mi vyhovuje více :-)
Přeloženo na 24.5., z důvodů kolize s americkým turné. To teda nevím, jak se ten pražský koncert plánoval...?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.