Faderhead podporuje vydáním EPčka novou hru Cyberpunk 2077

Impulzivně během pár dní vzniklo nové EP elekronika Faderheada věnované jeho srdcovému tématu.

"Jako dítě jsem byl vždy fanouškem Neuromancera. Přečetl jsem si knihu a hrál počítačovou hru. Když jsem se v listopadu dozvěděl, že se datum vydání hry Cyberpunk 2077 znovu posunulo, rozhodl jsem se napsat několik písní, abych sobě i ostatním fanouškům zkrátil čekací dobu", přiznává Sami Mark Yahya. 

Během pár dní tak ze sebe autor vysypal sedmičku skladeb, které představují Faderhead v jeho tvrdší, temnější podobě. "Tyto písně nejsou pro mě nijak zvlášť typické", přiznává Sami. "Nezdržoval jsem se moc s texty, aby nerušily při hře. Na druhou stranu každý z nich vychází z ideje přiběhu", dodáva elektronik, jehož "Cyberpunk 2077" EP ihned vystřelilo do Top5 albového žebříčku německé alternativní hitparády.

EPčko je k dostání pouze v elektronické podobě na Bandcampu projektu. Pokud si chcete pustit poslední, sedmý track Snapcoke, na kterém Faderhead spolupracoval Danielem Myerem z Haujobb, musíte si EPčko níže zakoupit.  

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Original soundtrack ke Cyberpunk2077 je vynikající.Za ten by se nemuseli stydět ani FLA.Bohužel velmi nadějná hra zklamala.Tvůrci povolali Nea z Matrixu,zdálo se že si dali záležet avšak hra např.na PS4 se seká.Jak psané recenze,tak i video recenze,včetně omluvy hlavního šéfa týmu najdete na netu.Je obrovská škoda tu hru takhle pokazit.Chtěl sem na vánoce hru koupit v krabici ale naštěstí jsem tak zavčas neučinil. Šéf týmu říká že psotupně sjednávají nápravu.Playstation SONY ji vyřadilo ze své nabídky.Moc smutné,že možný tenhle skvost dopadl takhle.Chtěli před vánoci prodávat,tlačili na zisk,ale ted si bohužel zkazili pověst.V nynějším čísle časopise Scoore je velká recenze Cyberponk2077

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.