Frontier Guards dnes vydává remixovou desku, klip a má další plány do budoucna

Domácí EBM projekt Frontier Guards konečně dotáhl k vydání dlouho očekávanou remixovou desku. K tomu už má další zajímavé plany do budoucna.

Je to už víc než rok, co jsme vás poprvé informovali o chystané remixové desce "Reload" brněnského projektu Frontier Guards. Její podoba byla už tehdy jasná. Základ postavený na remixech spřátelených muzikantů, doplněný o několik nových autorských kompozic. V této podobě opravdu album dnes, 20. října 2020, na slovenském labelu Alies Production vychází v digitální podobě i na CD nosiči. Poslechnout si kolekci i objednat můžete níže na Bandcamp profilu labelu. CD verzi objednávejte ZDE"Přiznám se, že dát dohromady remixový album je někdy těžší než vytvořit kompletně nový album s vlastní tvorbou ?", přiznává sám Atreid.

 

Frontier Guards - Madman ("MadmanComa" mix by Jan Vozáry) 

 

Vydání alba Frontier Guards navíc doprovází videoklip ke skladbě Madman v remixu od Jana Vozáryho z Oceánu. "Tahle skladba vyšla v roce 2017 na albu "Oblivion" a pořád si myslím, že je to relativně nedoceněný album. Ale dobře, nemá cenu nad tím berečet. Honzovi se remix povedl", myslí si autor. Se současnou zpěvačkou české elektronické legendy pojí jednočlenný projekt i další plány. "Právě teď stříháme video ke skladbě "eNIGMa" pro Fïx8:Sëd8, tento cover nazpívala opět Jitka Charvátová a bude to pecka (jak muzika tak video). A aby řeč nestála: domlouváme se na remixu Frontier Guars pro Oceán", vypočítává plány do budoucna Martin Pavlík.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ty vole Martin Pavlík se vrátil.No super,už jsem myslel že to pověsil na hřebík.Pamatuji ho s projektů Beamship a Order. Spolupáce s JI,super. Výborně že do toho šla.To jí tam suprově sekne,možná i líp než v Oceán

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.