A-ha se konečně koncertně představí v České republice

Legendární norská popová skupina A-ha zahraje poprvé v České republice! 

V pražské O2 areně odstartuje 28. října 2020 evropské turné zasvěcené pětatřicátému výročí od vydání jejich nejslavnějšího alba "Hunting High and Low", ze kterého pochází i celosvětový megahit kapely Take On Me. Na pódiu budou stát všichni tři původní členové A-ha Morten Harket, Magne Furuholmen a Paul Waaktaar-Savoy. Českému publiku naservírují unikátní kombinaci nových skladeb a klasických hitů. Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 13.12.2019 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Koncert pořádá BrainZone International.

 

A-ha - Take On Me
 

Koncert skupina odstartuje přehráním všech deseti skladeb z debutového alba "Hunting High and Low" z roku 1985 v pořadí, v jakém byly původně nahrány, včetně Take On Me nebo The Sun Always Shines On T.V. Po krátké přestávce se fanoušci dočkají mixu největších hitů A-ha a jejich aktuálního hudebního materiálu. 

„Na Hunting High and Low není žádná píseň, na kterou bychom se během živého hraní netěšili. Díky playlistu, který kopíruje pořadí alba, se z koncertu stane úplně jiný typ show než cokoli, co jsme předtím udělali,“ říká kytarista A-ha Paul Waaktaar-Savoy. 

„Nahrávání té desky bylo v naší kariéře a společné spolupráci tak určujícím okamžikem a vzrušujícím obdo-bím, že revize tohoto hudebního materiálu o 35 let později je spíše inspirací než povinností. Jen musíme trochu oprášit staré syntezátory,“ dodává s úsměvem klávesista kapely Magne Furuholmen.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Konečně i u nás!
Souhlas.Naprosto jsem nedoufal že a-ha zahrají v ČR. Lístky nepochybně budou mizet raketovým tempem.Překupníci si jistě už brousí zuby,tedy spíše kapsy.Bude vyprodáno mnohem rychleji než DM.Velmi vysoké riziko i podvodníků s falešnými lístky.
Vstupné dopředu za 2990,- a skladovat vstupenku skoro rok doma. Děkuji pěkně at si to strčí někam.
Je fakt že je to pálka. V Německu je vstupné na A-ha levnější.Pořadatelé jsou si vědomi že pro nás je A-ha v ČR překvapení a navíc tu budou poprvé a zřejmmně i naposled,proto nejspíš nasadili ceny. Držet rok vstupenku téměř za 3000 je opravdu velkej risk.Do roka se vám může stát cokoli.
Ono těch věcí kterých je v Německu levnějších neustále přibývá. Tady bych se jim na to ...
Souhlas,levnějších a ještě kvalitnějších,ale to už je na diskusi jinam.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.