The Mission v dubnu do Prahy dovalí "Spojený evropský mejdan"

Wayne Hussey je vprostřed evropského sólového turné. Pár dní volna vyšetřil k tomu, aby anoncoval mohutné jarní turné The Missionkteré dvakrát zasáhne i metropoli České republiky.

Frontman gotické legendy  k nadcházejícímu The United European Party 2020 Tour kapely The Mission říká: "Otázka, co očekávám od evropského turné během porodních bolestí mého sólového turné po Británii a na kontinentu, je jako požádat mě, abych vysvětlil chuť vaječného soufflé po povinné každodenní tříměsíční konzumaci vajec natvrdo. Je v tom nebetyčný rozdíl. Turné s Mission je zcela jiné než sólové turné. S Mission vyrážíme na turné na jaře po Evropě a po pobrexitové Británii. A proč? Důvod není třeba, prostě to máme rádi. 

Hudba je o lidech, emocích, pocitech, společenství; ne o rozdělení, hranicích, extrémistických levičáckých nebo pravičáckých sráčů politiků. Pojďme se sejít, zazpívat si, užít si a oslavme život a to, že jsme součástí lidské rodiny. Proto jsem turné nazval "Spojený evropský mejdan.

Jednou z věcí, kterou jsem si chtěl tentokrát dopřát, je hrát v každém městě dvakrát, pokud to bude možné. To nám umožní aspoň jednu noc vyspat se v hotelu, ale navíc každý večer z těch dvou zahrát úplně jiné písničky. První večer budeme hrát skladby z prvního, třetího a pátého alba - First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, & The Brightest Light - a druhý večer z 2., 4. a 6. alba atd. - God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet, & Another Fall From Grace. A které věci budeme hrát, se rozhodne právě ten večer, takže to bude vždycky překvapení." 

Tuzemští fanoušci si své dva večery s The Mission mohou užít 4. a 5.dubna 2020 ve Futurum Music Baru. První večer zazní songy z alb č.: 1,3,5,7,9,11 a druhý večer songy z alb č.: 2,4,6,8,10,12.

Vstupenky za 490 Kč + poplatky na jeden večer a 890 Kc + poplatky na oba večery na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu 590 Kč na jeden večer nebo 990 Kč na oba večery.

The Mission - Tower Of Strength

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dobrých koncertů není nikdy dost.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.