Vanessa spustila crowdfundingovou kampaň k nové desce a hned vybrala téměř třetinu potřebné sumy

 O to, že vzkříšená Vanessa začne vybírat peníze na vydání návratové desky "Ghost Army", jsme psali před několika týdny (ZDE). Kampaň je spuštěna a nabízí dalších 29 dnů opravdu vypečené ceny.

Samir Hauser plní sliby, které vypustil v několika posledních týdnech na sociálních sítích. Crowdfundingová kampaň k vydání desky "Ghost Army" byla v noci spuštěna na portálu Startovač.cz - konkrétně ZDE. A jak už je u projektů frontmana naší tvrdě elektronické legendy zvykem, odměny jsou pro donátory opravdu originální. Od spinneru Geralda Casaleho, zpěváka legendy Devo, přes hůlku z klipu Dobře organizovaná tlupa, kérku Vanessy od profesionálního tatéra, výjezd s Moimirem Papalescu na závod Formule 1 v roce 2020, třídenní tah s kapelou v Barceloně nebo pětidenní párty v Bangkoku.

Vedle toho si můžete objednat Miomíra jako producenta vaší skladby nebo jeho studiový workshop. Samozřejmostí je samozřejmě předprodej desky a merche kapely k nové kolekci a vstupy na křest alba. Bohužel už po pár hodinách byly vyprodány ceny, které dodal do kampaně Franta Štorm z Master's Hammer - to znamená jím vyzdobenou hořící knihu a rakvičku na novorozence nebo na psa.

Design nového alba Ghost Army připravil výtvarník Dan Kurz, fotky trojice dělal Roman Dietrich a koncertní projekce pro nové show Vanessy má na starost výtvarník Miko Skapa.

Končíme sloganem, kterým kapela láká armádu svých přívrženců:  "Pomoz nám oživit Armádu duchů a naser přizdisráče, který se radovali, když jsme to před lety zabalili!"

Vanessa - teaser ke crowdfundingové kampani k desce "Ghost Army"

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nenechte se zahanbit a přihoďte Vanesse chybějící částku. 16% ještě schází.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.