Front Line Assembly a Jimmy Urine přicházejí s klipem k songu "Rock Me Amadeus" od Falca

Známá elektro-industriální skvadra spolupracovala na novém coveru ke kultovní písni se zpěvákem Mindless Self Indulgence.

Cover Falcova "Rock Me Amadeus" je součástí nové desky Front Line Assembly s názvem “Wake Up The Coma”, kterou kapela vydává pod labelem Metropolis Records. Na albu se kromě frontmana Mindless Self Indulgence podílel i Robert Görl z DAF, Nick Holmes z Paradise Lost a Chris Connelly působící v kapelách Revolting Cocks, Cocksure a Ministry.

 

Front Line Assembly (Feat. Jimmy Urine) - Rock Me Amadeus

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nejslabší skladba z cele desky...byl jsem zvědav jak se s coverem poperou a je to sra*ka - daleko lepsi je uz samotny original. Ta skladba se na nové CD ani nehodí - mozna nekam na v.a. industrial tribute to falco cd :-)
Tohle mělo být spíš zařazeno do projektu Dellerium.Ale na druhou stranu si myslím že na koncertě tahle pecka potěší.Klip Multi-Kulti,ale jsou i horší.Občas Retro,ale v tomhle případě to je naprosto v pořádku a nakonec ty 2 otáčející se lebky,nemohl jsem si nevzpomenout na Jean Michel Jarre-Oxygene.
Tak jestli budou hrát Amadea naživo a bude to zpívat Bill tak se počurám smíchy..
Poupravuji že se Amadeus hodí spíš do Dellirium,ano ale i unového FLA není špatný.To jk píšeš že se počuráš smíchy,tak zprvu se to může zdát komické,ale proč by to ve finále Bill nezaspíval?Byla by to pravá fla verze.Nicméně pokud chodíš na koncerty tak víš že hlas Jimmyho Urina se dá postit audio.Jak to např.nyní dělali Laibach,že zněl hlas zpěváka Silence,či dříve Oceán,že pustili hlas již zesnulého PM. Jestli chceš další příklady,tak Jarre na live použil hlas Niel Tiennant.Či naopak PSB použily hlas Kylie Minogue atd.Tak tvůj smích není na místě.Asi na koncerty nechodíš.
u nového,jak atd. Jinak za mne nové album FLA,naprostá spokojenost.Dobře že se Rhys vrátil.Doufám že už neodejde.
Na koncerty chodím a to dost často, FLA v ČR všechny od koncertu v Bunkru + okolní země.. To že existuje playback taky vím.. Nepochybuju o Billovi že by to dal.. Přesto je ta představa pro mě stále komická.. Mno uvidíme na nejbližším koncertě.. ;-) Jinak album za mě velká pecka, Amadea po chvilce vydýchávání si docela užívám, je to povedená předělávka..
Za mne jako celek skvělý album, v FLA jedu od jejich vzniku. Amadeus trochu vybočuje, uznávám, možná si Wilda vzpomenul na domovinu. Jinak jsem zde zvědav na recenzi, jinde zatím parádní. Překvapilo mne tolik klipů, co vydali k tomuhle albu. A když už putují v květnu po Rusku, a pak Německu, tak by se u nás mohli zastavit.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.