Noví Front Line Assembly vyjdou za necelý měsíc

Tak snad už... A můžeme se těšit na hromadu hostů – od Mindless Self Indulgence přes DAF až třeba k Paradise Lost.


Když jsme loni v říjnu pofňukávali nad odložením vydání nového alba Front Line Assembly (pamatujete?), zdálo se nám to všechno strašně daleko. Ale ejhle, máme tu nový rok a hromadu novinek k tématu. 

Tak předně je to datum vydání. Novinka, která dostane název "Wake Up The Coma", vyjde 8. února klasicky u Metropolis Records. Čeká nás 12skladbová jízda, na které se potkáme hned se čtyřmi zajímavými hosty. Konkrétně je to Robert Görl z DAF, Nick Holmes z Paradise Lost, Chris Connelly z Revolting Cocks/Cocksure v původních FLA skladbách a jako bonus trochu netradičně předělávka skladby "Rock Me Amadeus" od Falca s Jimmy Urinem z Mindless Self Indulgence.

Předobjednávat můžete přímo na stránkách vydavatelství. A mezitím se naladíme singlem "Eye On You".

Tracklist

01. Eye On You (ft. Robert Gorl)
02. Arbeit
03. Rock Me Amadeus (ft. Jimmy Urine)
04. Tilt
05. Hatevol
06. Proximity
07. Living A Lie
08. Wake Up The Coma (ft. Nick Holmes)
09. Mesmerized
10. Negative Territory
11. Structures
12. Spitting Wind (ft. Chris Connelly)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Už nyní se nemohu dočkat. Singl Eye On You už uvedli na dvojkoncertu s DK. Na Rock me Amadeus původně od Falco jsem velmi zvědav na FLA Verzi
no vypadá to hodně dobře.. https://www.beatport.com/release/wake-up-the-coma/2467441
Je to venku!
Tak to už bude druhá řadovka, kterou si nekoupím a po prvním rychlým poslechu si dovolím poznamenat něco o "posledním hřebíku do rakve". Ani mne to moc nepřekvapuje, po slabým pražským koncertu bylo vidět, že Leebo už na tu přední linii prostě nemá... Ale věřím, že nějaký příznivce to určitě bude mít, už to jde mimo mne.
Ještě bych mohl dodat, že artwork je taky k zblití a to je pod tím pořád podepsaný Dave McKean.
Predposledni deska je top a za par let z ni budes hotovej, stejne, jak jsi dnes z Flavour.. ..a tenkrat´s to mel stejne... :)
Predposledni deska je top a za par let z ni budes hotovej, stejne, jak jsi dnes z Flavour.. ..a tenkrat´s to mel stejne... :)
Tak mě se album hodně líbí. Rozhodně bych nemluvil o "posledním hřebíku do rakve". Jediné co mi na něm vadí je cover Rock Me Amadeus. Nesedí mi mezi ostatní skladby.
Já to začal poslouchat předevčírem a jelikož jsem znal Eye On You i Rock Me Amadeus, tak jsem skočil na Nicka Holmese a 8-12 jsem zi zopaknul uz asi 30x. Z atmosféry v Negative Territory jsem na krovkách. Pro mě zatím lepší než minule. Zejtra se podívám na začátek alba.
no tak jsem se dostal na pětku Hatevol a s tim refrénem si asi dělaj prdel. hlavně první rozjezd bez zpěvu.
Za mne jako celek skvělý album, v FLA jedu od jejich vzniku. Amadeus trochu vybočuje, uznávám, možná si Wilda vzpomenul na domovinu. Jinak jsem zde zvědav na recenzi, jinde zatím parádní. Překvapilo mne tolik klipů, co vydali k tomuhle albu. A když už putují v květnu po Rusku, a pak Německu, tak by se u nás mohli zastavit. Structures jsem slyšel teď hrát nahoře na Stubaii a nevěřil jsem svým uším:-)
https://musicserver.cz/clanek/60852/front-line-assembly-wake-up-the-coma/
Nevím co tady někteří máte???Za mne novinka FLA naprosto SKVĚLÁ. Výborné album.Amadeus mě tam rozhodně nevadí.
http://www.altvenger.com/bill-leeb-talks-about-wake-up-the-coma-amadeus-and-more/?fbclid=IwAR3CwW7Gi5Ej8GWLVaTHr7SrWSpKdNfkG59iu8VB2f77Xw0Pz5hnK_Cr0WM

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.