Dvanáct nových tracků připravili Front Line Assembly jako soundtrack k počítačové hře

Deska vyjde na několika speciálních nosičích prostřednictvím labelu Artoffact Records.

Front Line Assembly, jmenovitě Bill Leeb, Jared Slingerland, Sasha Keevil, Craig Johnsen a Jeremy Inkel, přípravili soundtrack k počítačové hře "Warmech" společnosti Carbon Games. Dystopická postapokalyptická hra se pyšní dvanáctknou tracků, které volně přecházejí z tvrdého elektra k technu a místy až k ambientu. 

Nosič bude vydán v několika verzích (CD, digipack, vinyly) a vy si je můžete všechny prohlédnout (a zakoupit) zde. Speciální edice, která kromě vinylů obsahuje i CD a nějaké ty bonusové vychytávky, je už v počtu 11 ks beznadějně vyprodaná. 

Připomínáme, že Front Line Assembyl vystoupí 30. srpna v pražském Lucerna Music Baru ve společnosti německých úderníků Die Krupps. Vstupenky za 690 Kč + poplatky od 9.3. v předprodejích na webu a pokladně Lucerna Music Baru, na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 790 Kč.

Tracklist:

1. Mechvirus
2. Anthropod
3. Heatmap
4. The Imminent
5. Force Carrier
6. Meteorfall
7. Molotov
8. Rip Sensor
9. The Eminent
10. Mechanism
11. Earthriser
12. Creator

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

I když mám raději jejich klasická alba, tak opět FLÁčka nemají chybu.
Warmech už mám doma. Jinak souhlas Comte. Jen škoda že nevyšla hudba FLA ke hře Qake 3. Při vší uctě k Warmech i Airmech je Qake 3 starší ale i několinásobně lepší. Není se co divit.když na tom dělal Rhys Fulber.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.