Die Krupps a Front Line Assembly zahrají koncem léta v Praze i Bratislavě

Pokud vás informace o zrušení loňského koncertu Die Krupps zarmoutila, máme pro vás pozitivnější zprávu. Jürgen Engler a spol. by měli nahradit zrušené evropské turné v letošním roce. Navíc s hudebním partnerem, který se neodmítá - s kanadskými Front Line Assembly! Turné nazvané "The Machinists United" je naplánován na konec letních prázdnin a bude zajímavé, zda dojde k nějakému prolnutí kapel na pódiu. Vždyť dříve měly obě kapely k sobě hodně blízko. Bude také zajímavé, zda kapely zařadí do svých setů nějaké novinky. U FLA z připravované desky, u Die Krupps třeba z připravovaného sólového projektu Jürgena Englera - Die Robo Sapiens. A teď data: do Pražského Lucerna Music Baru se obě kapely nastěhují ve čtvrtek 30. srpna, do bratislavského Majestic Music Clubu se pak dostanou o dva dny později, v sobotu 1. září. Anoncována je prozatím neznámá předkapela.

Vstupenky za 690 Kč + poplatky od 9.3. v předprodejích na webu a pokladně Lucerna Music Baru, na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 790 Kč.

The MACHINISTS UNITED Tour 2018

DIE KRUPPS & FRONT LINE ASSEMBLY & special guests

19.8. UK London-Islinton Accedemy O2
20.8. FR Paris-La Machine
21.8. NL Utrecht- De Helling
22.8. DE Krefeld-Kulturfabrik
24.8. SE Gothenburg-Truck Stop
25.8. SE Stockholm-Klubben
29.8. PL Wroclaw-Stary Klasztor
30.8. CZ Praha-Lucerna Music Hall
31.8. HU Budapest-A38
01.9. SK Bratislava- Majestic Music Club
02.9. AU Vienna-Vipers Room
04.9. DE Munich-Backstage Halle

Die Krupps vs. Front Line Assembly - The Remix Wars: Strike 2

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Skvely, FLAcka nemaji nikdy chybu, ve spojeni s Die Krupps to bude dokonaly.
Tyhle dvě kapelky zbouraj Lucernu.. už mám lupeny..
Taky už mám lupeny. Jak do Lucerny tak i do Majesticu.
Ze zbouráním Lucerny souhlasím,navíc zbourají i Majestic. To MUSÍM dát oba koncerty. 2.kapely-2.koncerty. Společný DK-FLA se v naších končínách nemusí už opakovat.
Hlavne at to nezbouraj moc, Lucerna je jedinej slusnej klub pro vetsi akce v Praze. :D
..že ty Prahu moc neznáš..? :)
Ale jo, jenze vsechno vetsi v Praze je vetsinou bud v LMB nebo 007, a sedmicka je snad nejhorsi klub kde js kdy byl...
7.neznám ale zaplivaný klub mi příjde Rock Café. Lepkavý parkety od rozlitých piv z předchozích dní.
V čem je sedmička nejhorší klub to by mě zajímalo...to že má malou kapacitu a nedáš si čepovaný pivo? Pro mě mnohem důležitější, že zvuk poslední leta je skvělý a kontakt s kapelou maximální. A pokud vidíš, že vše větší je v Praze v LMB a 007, tak mi příjde, že jsi dlouho nikde v Praze nebyl :) V tom případě, ale nechápu proč nezamíříš do Drážďan, Lipska, Chemnitz a třeba Berlína? Vše blízko a kvalita skvělá.
Zvuk je tam strasnej. Nejhorsi, co sem v Praze zatim slysel. Vetsinou to nedokaze utahnout ani jednoduchej punk. A ano, spatnej listek, lidi nacpany jak v sardinkach, strasna izolace co nici jak zvuk tak prostor (Jordan z La Dispute se tam minule o ten strop malem zabil), stage na houby, a vecerka kvuli ktery musi kapely vyskrtavat songy ze setlistu. A 7+ hodin kvuli koncertu fakt jezdit nebudu, a uz vubec nebudu zabijet dvakrat tolik penez. :)
Kapely, které jsme zde pořádaly, si všechny zvuk na Sedmičce pochvalovaly. Za nás jsme také vždy spokojeni. Pavel ze Sanctuary.cz crew
Jj, souhlas, pokud se kapely nechaj v 007 nazvučit od místního zvukaře Kuřete (kterej je mimochodem pražská zvukařská legenda), tak tam naopak podle mejch zkušeností bejvá jeden z nejlepších zvuků ve městě, hlavně vepředu. Na druhou stranu souhlasim, že pokud nejsi vepředu, moc toho nevidíš a konečná s živou produkcí ve 22:00 je taky škoda. Ale i tak to tam mám rád. A třeba i jen z našich akcí když si vybavim klidně i z jinejch žánrů jako The Devil & The Universe nebo Angelspit, tak to tam byl vždycky mazec.
Na CzS akci jsem tam nebyl (na Angelspit jsem tenkrat planoval jet, ale nezbyly penize...), takze k tomu nazor dat nemuzu... Vsechno co jsem tam videl byl punk/hc. :) A prave to tenkrat neutahlo ani tyhle kapely, ktery vetsinou nejsou uplne technicky, strasne se to vsechno slivalo dohromady, nic neslo rozpoznat, utopeny vokaly... jednou jsem i chodil okolo celyho klubu a snazil se najit nejaky misto, ale vsude to bylo stejny. Kdo to zvucil nevim (akorat ty La Dispute meli svyho zvukare, to vim protoze si s nim povidali ze stage), takze je mozny, ze jim to proste jenom podelali zvukari, ale bohuzel mam s tim klubem jenom spatny zkusenosti. Ta vecerka mi taky nedava smysl - vim, ze to je vec statu a ne klubu, ale nechapu, proc jim zakon zakazuje zivou produkci, kdyz o blok dal jim vali repraky na plny koule az do peti a nikomu to nevadi... :)
Večerka byla stanovana na základě stížností studentů, kteří bydlí na bloku 7 nad klubem. To se státem nemá nic společného.
V tom pripade uz to nechapu vubec, protoze ty ostatni dva kluby na Strahove delaji mnohem vetsi bordel az do rana...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.