Špatné zprávy – Psyclon Nine ruší celé turné (tedy včetně pražského koncertu)

Právě jsme se od managementu P9 dozvěděli velmi nepříjemnou novinu. 

psyclonninenebudou

Taky jste se těšili na návrat aggrotyranů Psyclon Nine do Prahy? To i my. A i když jsme byli ohledně téhle smečky poněkud obezřetní (i kvůli varování ze strany fanoušků), jistota solidní bookingové agentury nám dávala pocit, že koncert opravdu proběhne. Nicméně někdy ani to nestačí.

Jak jsme se totiž před chvíli dozvěděli, Nero Bellum nejspíš opět padnul do hluboké drogové jámy (i se všemi penězi od fanoušků, které nasbíral prostřednictvím Kickstarteru) a přes měsíc neodpovídá na e-maily ani telefony. Situace došla dokonce tak daleko, že zbývající členové opustili Psyclon Nine a tudíž došlo k rozpadu kapely i možnosti koncertovat. 

 

Psyclon-Nine-2013

Věrný Nerův parťák Jon Siren ve svém vyjádření k situaci mimo jiné píše: "Rotny a já jsme součástí Psyclon Nine už spoustu let a vždycky jsme pokládali kapelu za nejvyšší prioritu, i když jsme si prošli dobrým i zlým. Bohužel však skupina došla do bodu, který je natolik mimo naší kontrolu, že se s ní už nadále nemůžeme spojovat. Nedokážu ani popsat komplikace, které jsme měli, když jsme se pokoušeli stát profesionální kapelou s předákem, který je naprosto neschopen jednat jako profesionál. Věřím, že měl nejlepší úmysly pro kapelu, hudbu i fanoušky, ale kvůli své svobodomyslné umělecké duši neumí domyslet zhoubné důsledky některých svých činů... A víme, že už leta bojuje s drogovou závislostí.

... potichu jsem naslouchal stížnostem fanoušků, kteří nedostali svůj merch, a doufal, že to Nero vyřeší hned po ukončení kampaně, protože ta byla čistě mezi jeho osobou a fanoušky. Bolelo mne vidět tolik naštvaných fans a frontmana čelícího tolika problémům, do kterých se dostal.

Je mi stydno přiznat, že už tak pošramocená pověst kapely klesla na nové dno. To mi zlomilo srdce. Omlouvám se za všechna provinění, kterých jsme se jako kapela dopustili a děkujeme všem, kdo nás celou tu dobu podporovali. Upřímně doufám, že se Nerovi dostane pomoci, kterou tak zoufale potřebuje, fanouškům merche, který jim náš předák dluží, a jednoho dne se budeme moci opět sejít a nakopat pár zadků! Hudba Psyclon Nine je větší než kdokoliv z nás."


Jak vidíte, situace je mimo kontrolu všech, kromě samotného Nero Bella – i tak nás ale zrušení koncertu mrzí. Aktuálně jednáme s předprodejními sítěmi o nejlepším způsobu vrácení vstupného těm, kteří si pořídili lístky. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou na koncertu The Birthday Massacre za 14 dní!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to je hodně mrzuté, dost jsem se na těšil :sad:
To my taky, no :-? Holt s drogama neni sranda, takhle to končí... :sigh:
To je vemeno.. no nic<br />Tak snad uz je to posledni presun/zruseni na dlouhou dobu
Souhlas, my si nepřejeme nic jiného než aby to byl poslední přesun/zrušení na dlouhou dobu :)
Tak to je docela masakr :-( a zrovna jsem chtěl vyrazit....

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.