Hromada novinek u Ego Likeness

Electro/darkwave stálice znovu vydá staré desky, chystá nové album, Donna dokončuje další román a Steven poslal do světa sólovku.

egolikeness

Americké duo Ego Likeness se zřejmě nezastaví ani na chvilku. Čerstvě například oznámilo znovuvydání desek "Water to the Dead" z roku 2004 a o dva roky mladší "Order of the Reptile". A samozřejmě nebudou chybět ani nějaké bonusy. 

"Jsme moc šťastní a navýsost potěšeni, že je i po deseti letech  pořád poptávka po tomhle materiálu. Momentálně pracujeme i na šestém albu 'Know Thine Enemy', které by mělo vyjít začítkem příštího roku. Chceme si ale raději dát na čas, než bychom se opakovali. Jasně, mohli bychom opsat naší poslední řadovku 'Breedless', ale to by stálo za prd, protože bychom to nemysleli vážne," říká spoluzakladatel Steven Archer

Ten kromě toho také čerstvě vydal album "::MinusZero:", v pořadí už čtrnáctý počin svého sólového projektu ::Hopeful Machines::. A ani to mu nestačí a pracuje prý na dalším projektu – tribal/industriální tvorbě pod názvem Stone Burner. A už letos bychom měli slyšet ochutnávky.

Nezahálí ale ani něžná polovička Ego Likeness Donna, která letos vydá nový román "Red Horses", který bude dějově předcházet jejímu předchozímu knižnímu počinu "Isabel Burning".


Ego Likeness – Treacherous Thing 

Zdroj: ReGen Magazine (Ego Likeness lines up re-releases, new album, new projects)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.